Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaKermaviilivoitaikina
-
150 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 5 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
-
1 prk
Valio Keittiön kermaviiliä laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Valio Keittiön laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti…
Täyte
- 800 g sipulia
- 400 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
- 2 (400 g) punaista paprikaa
- 2 (175 g) tomaattia
-
30 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3-4 valkosipulin kynttä
- 1¼ tl suolaa
- 2 tl basilikaa
- 1 tl pippurisekoitusta
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 dl hienonnettua persiljaa
-
3 dl
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
Voiteluun
- 0 kg kananmunaa
Jaa resepti
Ohje
- Vuoraa irtopohjavuoan pohja (halkaisija 26 cm) leivinpaperilla.
- Sekoita pehmeään voihin jauho-leivinjauheseos. Lisää kermaviili. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.
- Erota taikinasta reilu 1/4 kanneksi. Vuoraa lopulla taikinalla irtopohjavuoan pohja ja reunat 3/4 korkeudelle.
- Siirrä vuoka ja kannen taikina jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi
- Hienonna sipulit, kuutioi paprikat ja paloittele tomaatit. Ruskista jauheliha voissa isossa paistokasarissa tai padassa
- Lisää sipulit ja hauduta ne pehmeiksi. Lisää paistamisen loppuvaiheessa hienonnetut valkosipulit, paprikat ja tomaatit. Mausta seos suolalla, basilikalla, pipurisekoituksella ja paprikajauheella. Nosta kattila liedeltä
- Lisää hieman jäähtyneeseen seokseen persilja ja juustoraaste. Sekoita.
- Kauli lopusta taikinasta kansi. Kaada täyte vuokaan ja nosta taikinakansi päälle. Sulje reunat. Sivele kansi munalla. Pistele haarukalla.
- Paista 175 asteessa n. 50 min. Tarjoa Sipulinen jauheliha-pai haaleana tai jäähtyneenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
162 kcal
Proteiini
6,7 g
Hiilihydraatti
11,9 g
Rasva
9,4 g
Tyydyttynyt rasva
5,3 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kananmunaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.