Siirry sisältöön
Sitruunainen porkkanamarmeladi

Sitruunainen porkkanamarmeladi

Ihanan hapokas porkkanamarmeladi sopii tarjottavaksi juustojen kanssa tai leivän päällä.

Sitruunainen porkkanamarmeladi

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Kuori ja raasta porkkanat. Keitä raastetta appelsiinitäysmehussa n.15 min
  2. Pese sitruuna kuumalla vedellä. Raasta sitruunankuori ja purista mehut. Lisää kattilaan
  3. Lisää hillosokeri, keitä vielä 15 min. Kaada marmeladi puhtaaseen ja steriloituun lasitölkkiin. Tarjoa patongin ja juuston kera. Porkkanamarmeladi sopii myös paahtoleivälle voin kera.

Vinkki

Lasipurkkien sterilointi: Pese purkit ja kannet kuumalla vedellä. Laita uuniin puhdas keittiöpyyhe ritilän päälle ja aseta purkit ja kannet ylösalaisin liinan päälle. Lämmitä uuni 100 asteiseksi ja anna olla noin puoli tuntia. Nosta purkit työpöydälle ja täytä hillolla piripintaan. Sulje kannella tiiviisti.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 107 kcal
Proteiini 0,6 g
Hiilihydraatti 24,4 g
Rasva 0,1 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search