Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 l
Valio Kiehu® maitojuomaaValio Kiehu® maitojuoma on helppo keittää mutta vaikea polttaa pohjaan. Se sopiikin aivan erityisen hyvin…
- 3½ dl spelttihiutaleita
- 2 dl (100 g) pakastemustikoita, kotimaisia
- 1 rkl sokeria
- ⅓ tl suolaa
Tarjoiluun
-
2-3 dl
Valio Kiehu® maitojuomaaValio Kiehu® maitojuoma on helppo keittää mutta vaikea polttaa pohjaan. Se sopiikin aivan erityisen hyvin…
Jaa resepti
Ohje
- Ohje on tehty käyttämällä Valio Kiehu™ maitojuomaa, joka ei pala helposti pohjaan. Siksi ruoanlaitto on sillä vaivattomampaa.
- Kuumenna maitojuoma kiehuvaksi. Ripottele joukkoon spelttihiutaleet. Sekoita.
- Keitä puuro kannen alla hauduttaen 20 min. Sekoita muutamia kertoja hauduttamisen aikana.
- Mausta puuro sokerilla ja suolalla. Lisää lopuksi pakastemustikat ja kuumenna.
- Nosta puuro levyltä ja anna sen hetki tekeytyä ennen tarjoamista.
- Koristele puuroannos halutessasi mustikoilla. Tarjoa puuro maitojuoman kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
70 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatti
8,6 g
Rasva
2,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.