Siirry sisältöön
Suklainen AURA kakku

Suklainen AURA kakku

Brandy maustaa tämän aikuiseen makuun kehitellyn täyteläisen suklaakakun.

Suklainen AURA kakku

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Pohja

  • 175 g kaurakeksejä
  • 50 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen

Täyte

  • 4 liivatelehteä
  • 1 prk (3,3 dl)
    Valio kuohukermaa
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 3,3 dl laktoositon
  • 200 g taloussuklaata
  • 1 prk (200 g)
    Valio Viola® vanilja tuorejuustoa
    Valio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
    Valio Viola® e200 g vanilja tuorejuusto laktoositon
  • ¾ dl brandyä
  • 1 dl sokeria
  • ½ dl vahvaa kahvia

Koristeluun

  • 100 g
    Valio AURA® juustoa
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e170 g pala
  • 0 kg tuoreita luumuja ja viinirypäleitä

Ohje

  1. Vuoraa irtopohjavuoka (Ø 22 cm) leivinpaperilla. Murenna keksit esim. monitoimikoneessa. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Taputtele seos vuoan pohjalle.
  2. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.
  3. Vaahdota kuohukerma. Sulata suklaa mikrossa, sekoita välillä. Sekoita suklaan joukkoon tuorejuusto. Lisää brandy ja sokeri. Sekoita tasaiseksi.
  4. Valuta vesi pois liivatteista. Sulata ne kiehuvan kuumaan kahviin. Sekoita liivate-kahviliuos jogurttiseokseen. Lisää lopuksi kermavaahto varovasti sekoitellen.
  5. Kaada täyte pohjalle, peitä ja anna hyytyä jääkaapissa väh. 4 h tai seuraavaan päivään.
  6. Irrota kakku vuoasta. Siirrä kahden lastan avulla tarjoiluvadille.
  7. Koristele AURA juustolla ja hedelmäpaloilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 346 kcal
Proteiini 4,8 g
Hiilihydraatti 25 g
Rasva 23,7 g
Tyydyttynyt rasva 12,9 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • tuoreita luumuja
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search