Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g pastaa, esim. rigatoni tai penne
-
4
anjovisfileetä
- 1 rkl kaprista
Voit kokeilla myös - 10 aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
- 100 g (1,5 dl) mantelijauhetta
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuustoLaktoositon Valio ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja…
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
- Pastan kiehuessa valmista kastike: Hienonna anjovisfileet tai kaprikset ja aurinkokuivatut tomaatit teholeikkurilla tai sauvasekoittimella, säästä muutama annosten pinnalle. Kaada joukkoon hiukan tomaattien öljyä. Lisää mantelijauhe.
- Kaada seos kuumalle pannulle. Sekoittele hetki. Lisää ruokakerma ja anna kiehahtaa. Jätä kastike miedolle lämmölle.
- Valuta pasta, säästä hiukan keitinvettä. Yhdistä pasta ja kastike. Lisää tarvittaessa hiukan keitinvettä.
- Viimeistele annokset viipaloiduilla aurinkokuivatuilla tomaateilla ja halutessasi tuoreella basilikalla. Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
291 kcal
Proteiini
9,5 g
Hiilihydraatti
39 g
Rasva
9,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
3,6 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa