Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Täytetty bagel – lämminsavulohi

Täytetty bagel on mukava retkieväs tai kiireisen päivän lounas. Bulgarian jogurtti raikastaa täyteläisen savukalatäytteen.

Täytetty bagel – lämminsavulohi
Täytetty bagel – lämminsavulohi

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 4 bagelia tai vehnäsämpylää

Lohitäyte

  • 1 (80 g) punasipuli
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • 1 rkl sokeria
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 100 g kurkkua
  • 150 g lämminsavulohta
  • 1 prk (200 g)
    Valio Bulgarian jogurttia
    Rakastettu klassikko, raikas ja lohkeava Valio Bulgarian jogurtti sopii kylmiin jogurttijuomiin, salaattikastikkeisiin, marinadeihin ja jälkiruokiin.…
    Valio Bulgarian jogurtti 200 g
  • 1 tl limetin mehua
  • ½ tl sitruunapippuria

Tarjoiluun

  • 1 ruukku salaattia

Ohje

  1. Hienonna punasipuli. Lisää sen joukkoon balsamiviinietikka, sokeri ja öljy. Sekoita ja anna sipulin marinoitua hetkisen.
  2. Raasta kurkku ja valuta ylimääräinen neste pois tarvittaessa. Hienonna lohi. Yhdistä kaikki täytteen aineet.
  3. Halkaise bagelit. Laita pohjille salaatinlehdet ja levitä täyte salaatin päälle. Lisää kannet.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 134 kcal
Proteiini 4,1 g
Hiilihydraatti 17,1 g
Rasva 5,2 g
Tyydyttynyt rasva 1,1 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search