Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 iso kananmuna
- 1½ dl sokeria
- 1 prk (200 g) Valio maustettua rahkaa luumu-kaneli
-
1 dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 3 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 12 Amerikan muffinivuokaa
Päälle
- 6 punaisia kirsikoita sokeriliemessä
Täyte
- 1 prk (200 g) Valio maustettua rahkaa luumu-kaneli
Kuorrutus
- 1 dl tomusokeria
- 1 rkl tummaa rommia tai vettä
- 0 kg nonparelleja
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota huoneenlämpöinen muna ja sokeri. Lisää rahka ja Oivariini seoksena. Lisää jauhot ja leivinjauhe siivilän läpi.
- Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Jaa se muffinivuokiin. Puolita kirsikat. Paina jokaisen muffinin päälle kirsikan puolikas.
- Paista 200 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min tai kunnes kypsiä. Jäähdytä.
- Halkaise muffinit. Levitä kerros luumu-kaneliarahkaa täytteeksi.
- Yhdistä tomusokeri ja rommi tai vesi. Valuta koristeraitoja jäähtyneiden muffineiden pinnalle. Ripota kuorrutuksen pinnalle nonparelleja. Lisää ne heti ennen kuin kuorrutus ehtii kuivaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
229 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatti
33,5 g
Rasva
8,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- nonparelleja