Siirry sisältöön
Tomaatti-mozzarellatorttu

Tomaatti-mozzarellatorttu

Tomaatti-mozzarellatorttu on hauska ja herkullinen tarjottava illanistujaisissa tai tupareissa.

Tomaatti-mozzarellatorttu

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 6 viipaletta kaurapaahtoleipää isoa
  • ½ rasiaa (à 200 g)
    Valio Viola® paprika-chili tuorejuustoa
    Valio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
    Valio Viola® kevyt e200 g paprika-chili tuorejuusto laktoositon
  • ½ ruukkua tammenlehtisalaattia
  • 250 g mozzarellaa viipaleina
  • 3-4  tomaattia
  • ripaus suolaa ja mustapippuria
  • ½ ruukkua basilikaa

Ohje

  1. Poista tarvittaessa leivistä reunat. Lado leivät vieri viereen tarjoiluvadille. Levitä tuorejuusto leipien päälle.
  2. Asettele päälle revitty salaatti leipäviipaleiden reunojen mukaan (helpottaa ottamista).
  3. Viipaloi tomaatit ja asettele ne mozzarellaviipaleiden kanssa leipälevylle.
  4. Jauha myllystä hiven suolaa ja mustapippuria päälle.
  5. Koristele basilikalla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 152 kcal
Proteiini 8,2 g
Hiilihydraatti 9,8 g
Rasva 8,6 g
Tyydyttynyt rasva 4,9 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search