Siirry sisältöön
Vesimelonitäytekakku

Vesimelonitäytekakku

Kakku ilman kakkupohjaa? Vesimelonin raikkaus ja rahkan pehmeys maistuvat tässä kesän suosikkikakussa.

Vesimelonitäytekakku

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • ½ vesimeloni
  • 2 prk (à 200 g)
    Valio maustettua rahkaa vanilja
    Valio maustettu rahka vanilja sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
    Valio maustettu rahka 200 g vanilja laktoositon
  • 2 rkl vaniljakreemijauhetta
  • 250 g mansikoita
  • 1 ruukku tuoretta minttua

Ohje

  1. Leikkaa vesimelonista kaksi isoa (Ø 18 cm) n. 2 cm:n paksuista kuoretonta levyä.
  2. Sekoita vaniljakreemijauhe rahkan joukkoon. Viipaloi mansikat.
  3. Laita toinen vesimelonilevy vadille. Lusikoi päälle puolet rahkasta. Asettele rahkan päälle mansikkaviipaleita ja mintun lehtiä. Nosta toinen melonilevy päälle.
  4. Levitä pinnalle loppu rahka.
  5. Laita kakku puoleksi tunniksi pakastimeen.
  6. Koristele mansikoilla ja mintun lehdillä. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 52 kcal
Proteiini 1,8 g
Hiilihydraatti 7,5 g
Rasva 1,4 g
Tyydyttynyt rasva 0,8 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search