Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ½ vesimeloni
-
2 prk (à 200 g)
Valio maustettua rahkaa vaniljaValio maustettu rahka vanilja sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
- 2 rkl vaniljakreemijauhetta
- 250 g mansikoita
- 1 ruukku tuoretta minttua
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa vesimelonista kaksi isoa (Ø 18 cm) n. 2 cm:n paksuista kuoretonta levyä.
- Sekoita vaniljakreemijauhe rahkan joukkoon. Viipaloi mansikat.
- Laita toinen vesimelonilevy vadille. Lusikoi päälle puolet rahkasta. Asettele rahkan päälle mansikkaviipaleita ja mintun lehtiä. Nosta toinen melonilevy päälle.
- Levitä pinnalle loppu rahka.
- Laita kakku puoleksi tunniksi pakastimeen.
- Koristele mansikoilla ja mintun lehdillä. Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
52 kcal
Proteiini
1,8 g
Hiilihydraatti
7,5 g
Rasva
1,4 g
Tyydyttynyt rasva
0,8 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa