Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Voi-sitruunakastike parsalle

Sitruunalla maustettu voikastike maistuu herkulliselta yhdessä parsan kanssa.

Voi-sitruunakastike parsalle
Voi-sitruunakastike parsalle

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 150 g
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 1 tl sitruunankuorta
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1-2 tl sokeria
  • ½ tl suolaa
  • ¼ tl mustapippuria
  • 1-3 rkl tuoretta sitruunamelissaa, rakuunaa tai ruohosipulia

Tarjoiluun

  • 50 g parmesaania lastuina

Ohje

  1. Sulata voi kattilassa. Kirkasta se valuttamalla pinnalla oleva osa toiseen astiaan, jätä vaalea sakka kattilan pohjalle.
  2. Pese sitruuna kuumalla vedellä. Raasta pintakuori ohuelti. Lisää mausteet kirkastetun voin sekaan.
  3. Valuta kastiketta keitetyn parsan päälle. Ripottele Forte-lastuja annoksille.

Vinkki

Yrttien voimakkuudessa on eroa, annostele maun mukaan. Voit käyttää myös 1 tl kuivattua rakuunaa tuoreen sijasta.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 540 kcal
Proteiini 5,6 g
Hiilihydraatti 2,6 g
Rasva 57 g
Tyydyttynyt rasva 33,7 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 2,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search