Valio Akatemia®

Lasten ja nuorten liikunnan tukena

Tule mukaan tekemään tavoitteista ja unelmista totta! Valio Akatemia® tukee lasten ja nuorten liikuntaharrastuksia ja hyvinvointia jakamalla stipendejä ja edistämällä terveellisiä elämäntapojaValio Akatemia® 2017 stipendiaatit on valittu.

Katso stipendiaatit tästä

Kaudesta parhaiten mieleen jäivät kotimaassa 15- ja 17-vuotiaiden SM-pronssit. Niiden ansiosta pääsin edustamaan Suomea junioreiden EM-kisoihin Kroatiaan. Kisat olivat ikimuistoiset, sillä ne olivat ensimmäiset EM-kisani. Lisäksi pääsin opiskelemaan Helsingissä sijaitsevaan Mäkelänrinteen urheilulukioon. Stipendin avulla pystyin kustantamaan ulkomaan kisamatkoja, siispä suuret kiitokset stipendistä!

Lue lisää

Valio Akatemia® ohjelman tavoitteena on tukea lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia sekä tarjota vuosittain valittaville Valio Akatemia® stipendiaateille unohtumattomia elämyksiä urheilun parissa. Vuoden 2017 stipendiaateille on luvassa aivan erityinen elämys, sillä olemme nyt ensimmäistä kertaa mukana Hartwall Arenalla 17.1.2017 järjestettävässä Urheilugaalassa. Osa ensi vuoden stipendiaateista pääsee esiintymään tapahtumassa, minkä lisäksi illan aikana jaetaan Valio Akatemia® gaalastipendi.

Lue lisää

Ladataan…

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi