Helppoa ruokaa lasten makuun

Tiedossa kiireinen päivä ja ruokaakin pitäisi tehdä. Mitähän ihmettä sitä ehtisi laittaa? Helpot, lasten makuun suunnitellut reseptit saivat alkunsa näistä pohdinnoista.

 • Takuuvarma talviherkku

  Rapeat blinit ovat yksi slaavilaisen keittiön suurimpia herkkuja. Näillä ohjeilla valmistat perinteiset blinit sekä nopeammat versiot pikablineistä blinipannukakkuun.

  Blinireseptit
 • Ruoka kuin lämmin halaus

  Pataruoat ovat mainiota talviruokaa, sillä ne valmistuvat kuin itsestään. Padan hautuessa ehdit hyvin nauttia kauniista talvipäivästä, viettää aikaa perheen kanssa tai ottaa hetken itselle.

  Pataruoat
 • Näin leivot pehmoista pullaa

  Uunituore pulla on vastustamattoman hyvää. Mutta kuinka pullasta saa pehmeää? Entä mikä on sopiva paistolämpötila? Lue tästä Valio Koekeittiön vinkit täydellisen pehmeisiin pulliin.

  Katso vinkit
 • Peruna on parasta

  Peruna on kiistatta yksi suomalaisten keittiöiden peruspilareista. Eikä ihme, sillä ympäri vuoden saatavasta perunasta valmistuvat herkut niin arkeen kuin juhlaan.

  Perunareseptit
 • Vikkelästi valmista

  Helppo ja nopea arkiruoka pelastaa monessa kohtaa: pitkien työpäivien jälkeen, harrastuskiireiden keskellä ja silloin, kun talven pimeys on vienyt mehut.

  Nopeat arkireseptit
 • Viikoittain vaihtuva ruokalista

  Miltä kuulostaisi viikon ruokalista valmiiksi mietittynä? Hyvältä, eikö vain. Nappaa tästä viikoittain vaihtuva ja valmiiksi suunniteltu ruokalista ja unohda pähkäilyt, mitä tänään kokattaisiin.

  VIIKON RUOKALISTA
 • Leipoja tekee aina hyvää

  Maistuisiko pehmoinen pulla tai rapeat, itse leivotut sämpylät? Täältä löydät Valio Koekeittiön testaamat makeat ja suolaiset reseptit, kätevät leivontaniksit sekä tietysti rutkasti inspiraatiota leivontahetkiin.

  kädet taikinaan
 • Vastuullisuus on tekoja

  Meille vastuullisuus on työtä ympäristön, yhteiskunnan, ihmisten ja eläinten hyvinvoinnin parantamiseksi. Kun ostat Valion tuotteen, raha menee takaisin tiloille, takaisin Suomeen.

  Tutustu tekoihimme
 • Varautuminen koronaan

  Varaudumme koronavirukseen (COVID-19) ja toimintaan poikkeustilanteessa. Päivitämme tälle sivustolle tietoja tilanteen kehittymisestä.

  varautuminen koronaan
 • Ammattilaisten työssä mukana

  Autamme hyvän ruoan ja leivonnan ammattilaisia tarjoamaan asiakkailleen maistuvia ja laadukkaita annoksia tarjoamalla parhaat ainekset parhaalla asenteella.

  Näin palvelemme ammattilaisia

Uutiset

Lue uusimmat kuulumisemme.

Vanhemmat uutiset

Ota yhteyttä

Kuluttajapalvelu

Kuinka voimme auttaa? Ole yhteydessä meihin sähköisellä lomakkeella tai soittele meille. Valio kuluttajapalvelu palvelee arkisin klo 9-15 numerossa: 0800 0825 (maksuton).

You can contact Valio consumer service also in English concerning products sold in Finland. In other market areas, please contact the consumer service  in your own country.

Kuluttajapalvelu

Valio maailmalla

Tuotteitamme viedään noin 60 maahan ympäri maailman. Vienti sisältää kuluttajatuotteiden lisäksi elintarviketeollisuuden raaka-aineita.

Valio has offices also in Russia, Sweden, the Baltics, USA and China. Valio is a major player in the international dairy ingredients market.

valio.com

Sponsorointi

Sponsorointimme keskittyy lasten ja nuorten liikunnan ja hyvinvoinnin tukemiseen Valio Akatemia® ohjelman kautta. Yli 300 lasta ja nuorta sai stipendin vuonna 2019.

Emme voi valitettavasti antaa tuotelahjoituksia. Sponsorointiin liittyvissä asioissa ole meihin yhteydessä sähköpostitse sponsorointi@valio.fi

Valio Akatemia

Median yhteydenotot

Etsitkö tietoa tai haastateltavaa Valiolta? Autamme sinua mielellämme löytämään tarvitsemasi.

Ota yhteys Valio Mediadeskiin, josta tavoitat ripeät ja mukavat viestintäammattilaisemme. Palvelemme arkisin klo 8−16.

Mediadesk
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›