Ideoita itsenäisyyspäivään

Sunnuntaina 6.12. juhlistetaan Suomea. Leivo itsenäisyyspäivän kunniaksi komea kakku, valmista helppoja cocktailpaloja tai kokkaa kokonainen menu kotimaisista raaka-aineista. Pienikin juhlahetki, ja jo sen suunnittelu, piristää kummasti.

 • Makua jouluun

  Tapoja viettää joulua löytyy jokaiseen makuun. Fiilistele tulevaa juhlaa joululeivonnaisilla, löydä reseptit itse tehtyihin joululahjoihin tai kurkkaa vinkit joululaatikoihin. Vai maistuisiko sittenkin helppo joulumenu?

  Kaikki jouluun
 • Joulun makeimmat lahjat

  Itse tehdyt ruokalahjat ilahduttavat jokaista, myös heitä, joilla on jo kaikkea. Kurkkaa tästä ideat joulun makeimpiin ruokalahjoihin ja suunnittele lahjalista valmiiksi.

  Lahjaideat
 • Rennon joulun resepti

  Stressaako joulua edeltävien päivien tehtävälista? Ota pakastin avuksi ja unohda kiire! Tässä vinkit, joiden avulla valmistelet osan jouluruoista ja -leivonnaisista sulatusta vaille valmiiksi.

  Lue lisää
 • Kokeile persimonia

  Persimon, kaki ja sharon – sesonkiherkulla on monta nimeä, ja myös monta käyttömahdollisuutta. Syö sellaisenaan, herkuttele jogurtin kera, kokeile leivonnassa tai käytä juuston kaverina salaatissa.

  Lue lisää
 • Helppoa ja maistuvaa

  Yllättikö kiire? Vaikka ruokaa on tiukoissakin paikoissa laitettava, voi sen onneksi tehdä helposti ja nopeasti. Kokosimme yhteen arjen suosikkireseptit, joilla herkullinen ateria on pöydässä alle puolessa tunnissa.

  Katso reseptit
 • Viikoittain vaihtuva ruokalista

  Miltä kuulostaisi viikon ruokalista valmiiksi mietittynä? Hyvältä, eikö vain. Nappaa tästä viikoittain vaihtuva ja valmiiksi suunniteltu ruokalista ja unohda pähkäilyt, mitä tänään kokattaisiin.

  VIIKON RUOKALISTA
 • Leipoja tekee aina hyvää

  Olemme koonneet kotileipojia varten yhteen herkulliset leivontareseptimme aina pehmoisista pullista rapeisiin leipiin ja sämpylöihin. Valio Koekeittiö on suunnitellut reseptit toimiviksi, joten voit olla varma, että onnistut!

  kädet taikinaan
 • Vastuullisuus on tekoja

  Meille vastuullisuus on työtä ympäristön, yhteiskunnan, ihmisten ja eläinten hyvinvoinnin parantamiseksi. Kun ostat Valion tuotteen, raha menee takaisin tiloille, takaisin Suomeen.

  Tutustu tekoihimme
 • Varautuminen koronaan

  Varaudumme koronavirukseen (COVID-19) ja toimintaan poikkeustilanteessa. Päivitämme tälle sivustolle tietoja tilanteen kehittymisestä.

  varautuminen koronaan
 • Ammattilaisten työssä mukana

  Autamme hyvän ruoan ja leivonnan ammattilaisia tarjoamaan asiakkailleen maistuvia ja laadukkaita annoksia tarjoamalla parhaat ainekset parhaalla asenteella.

  Näin palvelemme ammattilaisia

Ota yhteyttä

Kuluttajapalvelu

Kuinka voimme auttaa? Ole yhteydessä meihin sähköisellä lomakkeella tai soittele meille. Valio kuluttajapalvelu palvelee arkisin klo 9-15 numerossa: 0800 0825 (maksuton).

You can contact Valio consumer service also in English concerning products sold in Finland. In other market areas, please contact the consumer service  in your own country.

Kuluttajapalvelu

Valio maailmalla

Tuotteitamme viedään noin 60 maahan ympäri maailman. Vienti sisältää kuluttajatuotteiden lisäksi elintarviketeollisuuden raaka-aineita.

Valio has offices also in Russia, Sweden, the Baltics, USA and China. Valio is a major player in the international dairy ingredients market.

valio.com

Sponsorointi

Sponsorointimme keskittyy lasten ja nuorten liikunnan ja hyvinvoinnin tukemiseen Valio Akatemia® ohjelman kautta. Yli 300 lasta ja nuorta sai stipendin vuonna 2019.

Emme voi valitettavasti antaa tuotelahjoituksia. Sponsorointiin liittyvissä asioissa ole meihin yhteydessä sähköpostitse sponsorointi@valio.fi

Valio Akatemia

Median yhteydenotot

Etsitkö tietoa tai haastateltavaa Valiolta? Autamme sinua mielellämme löytämään tarvitsemasi.

Ota yhteys Valio Mediadeskiin, josta tavoitat ripeät ja mukavat viestintäammattilaisemme. Palvelemme arkisin klo 8−16.

Mediadesk
 • Yritys

  Olemme maitotilojen omistama meijeri ja ruokatalo. Tehtävämme on luoda hyvinvointia ja makuelämyksiä vastuullisesti.

  Tutustu meihin
 • Tuotteet

  Täältä löydät kaikki tuotteemme. Perehdy valikoimaan ja löydä uudet ja vanhat suosikkisi!

  Tutustu tuotteisiin
 • Vastuullisuus

  Vastuullisuus tarkoittaa meille konkreettisia tekoja maitotilalta ruokapöytään. Tavoitteellinen vastuullisuusohjelma on osa strategiaamme.

  tutustu tekoihimme
 • Hyvinvointi

  Hyvää terveyttä tukevat tasapainoinen ja monipuolinen ravitsemus sekä liikunta, uni ja ystävät. Lue lisää, kuinka voit ylläpitää hyvinvointiasi ravitsemuksen avulla.

  Syö hyvin, voi hyvin
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›