Valio Oddlygood x Vegemessut

 

 

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 HelsinkiKesko Oyj, Mannerheimintie 117, 00280 Helsinki

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 18.1.2019 ja päättyy 21.12.2019.

4. Osallistuminen ja voittajien valinta

Arvontaan voi osallistua 16.1.2019-21.1.2019 kommentoimalla Valion arvontapostaukseen Instagramissa. Osallistumisajan päätyttyä Valio arpoo voittajan (5kpl)  kaikkien osallistujien kesken.

5. Palkinnot

Arvonnan palkintona on kaksi lippua Vegemessuille (Arvo 10e kpl). Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. 

6. Henkilötiedot 
Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti:
Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste 

7. Muuta huomioitavaa
Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Facebook eikä Instagram sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin.

Energiatarpeesi