Joulupöytä kampanjan tietosuojaseloste

 

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, miten Valio Oy (”Valio” tai ”me”) käsittelee henkilötietojasi, jos olet osallistunut Joulupöytä -kampanjaan.

1. Kuka on henkilötietojesi rekisterinpitäjä?

Henkilötietojesi rekisterinpitäjä on Valio Oy (y-tunnus 0116297-6), Meijeritie 6, 00370 Helsinki.

2. Mitä henkilötietojasi käsittelemme ja mihin tarkoituksiin?

Käsittelemme sinusta seuraavia, meille antamiasi henkilötietoja: nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä tapahtumaan liittyvää kuva- ja/tai videomateriaalia sinusta. Emme kerää henkilötietojasi kolmansilta osapuolilta.

Käsittelemme henkilötietojasi tapahtuman osallistujien valitsemiseksi ja tapahtuman toteuttamiseksi. Käsittelyn oikeusperusteena on sopimuksen täytäntöönpano sinun ja Valion välillä (osallistumalla kampanjaan sitoudut samalla sen sääntöihin). Siltä osin kuin käsittelemme kuvaasi, käsittelyperusteena on suostumuksesi.

3. Ketkä käsittelevät henkilötietojasi?

Henkilötietojasi käsittelevät vain ne työntekijämme, jotka ovat mukana järjestämässä Joulupöytä -kampanjaa. Kyseisillä työntekijöillä on pääsy henkilötietoihisi henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla.

Keräämme henkilötietosi Surveypalin tarjoaman ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Välitämme henkilötietosi tapahtumatoimisto Pulpille, joka toteuttaa yhteydenpidon osallistujiin Valion lukuun. Lisäksi luovutamme tapahtumassa otettavaa kuva- ja/tai videomateriaalia myös tapahtuman yhteistyötahojen, Keskon ja K-kauppiaan, verkkosivustojen ja sosiaalisen median kanavien käyttöön.

4. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Käsittelemme henkilötietojasi kampanjan keston ja järjestämisen ajan. Poistamme henkilötietosi kahden viikon kuluessa sen jälkeen, kun tapahtuma on järjestetty. Jos olet antanut suostumuksesi kuvatuksi tulemiseen, kuva- ja/tai videomateriaali, jossa olet mukana, jää käyttöön Valion ja yhteistyökumppaneiden verkkosivustoille ja sosiaalisen median kanaviin, kuten Facebook-, YouTube- ja Instagram -kanaviin sekä valio.fi-sivustolle.

5. Mitä oikeuksia sinulla on?

Sinulla on tietosuojalainsäädännön mukaisesti oikeus:
 • saada pääsy henkilötietoihisi (saada henkilötiedot itsellesi nähtäväksi sähköisessä tai muussa kirjallisessa muodossa);
 • vaatia epätarkkojen ja virheellisten henkilötietojesi oikaisemista tai niiden täydentämistä;
• vaatia henkilötietojesi poistamista; ja
• vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista.

Sinun on esitettävä edellä mainittujen oikeuksien toteuttamista koskeva pyyntösi kohdan 6 mukaisesti. Voimme pyytää sinua varmentamaan henkilöllisyytesi tai tarkentamaan pyyntöäsi ennen sen toteuttamista.

Lisäksi sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos katsot, että emme ole käsitelleet henkilötietojasi tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

6. Kehen voit ottaa yhteyttä?

Jos haluat toteuttaa edellä mainittuja oikeuksiasi tai jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, voit ottaa yhteyttä Valion tietosuojavastuulliseen
sähköpostitse: privacy.office@valio.fi,
puhelimitse +358 10 381 2185, tai
postitse: Valio Oy Tietosuojavastuullinen, Meijeritie 6, 00370 Helsinki.

 

Päivitetty 5.12.2018

Energiatarpeesi