Kääretorttu ilahduttaa äitienpäivänä

Kääretorttu on mainio vaihtoehto perinteiselle äitienpäiväkakulle. Katso tästä reseptit äitienpäivän kääretorttuihin ja hurmaa äiti suussasulavan herkullisella leivonnaisella!

Kääretorttu on helppo ja nopea, mutta vallattoman herkullinen leivonnainen. Ja ehkä juuri siksi täydellinen vaihtoehto äitienpäiväkahveille. Katso ideat erilaisiin äitienpäivän kääretorttuihin ja yllätä äiti itse leivotulla kääretortulla!

Äitienpäivän kääretortut

Kääretorttureseptejä löytyy joka makuun, joten löydät varmasti äidin makuun sopivan kääretortun. Jos äiti pitää marjaisista ja raikkaista mauista, ehdotamme kokeilemaan hauskan raidallista tiikerikääretorttua, rahkatäytteistä mansikkakääretorttua, marjahillolla täytettyä kääretorttua, kakun muotoon koottua lakkakääretorttua tai raikasta sitruskääretorttua.

Vai onko äiti italialaisen suosikkijälkiruoan, tiramisun ystävä? Silloin valinta on helppo: tiramisukääretorttu. Äitienpäivän gluteenittomiksi herkuiksi puolestaan sopivat gluteeniton kääretorttu ja nektariineilla, kermalla ja passionrahkalla täytetty passion-marenkirulla.

Katso lisää kääretorttuja
Äitienpäivän leivonnaiset
Äitienpäiväkakku
Äitienpäivämenu
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›