Kääretorttu ilahduttaa äitienpäivänä

Kääretorttukakku on mainio vaihtoehto perinteiselle äitienpäiväkakulle. Katso tästä reseptit äitienpäivän kääretorttuihin ja hurmaa äiti suussasulavan herkullisella leivonnaisella!

Kääretorttu on helppo ja nopea, mutta vallattoman herkullinen leivonnainen. Ja ehkä juuri siksi täydellinen vaihtoehto äitienpäiväkahveille. Katso ideat erilaisiin äitienpäivän kääretorttuihin ja yllätä äiti itse leivotulla leivonnaisella!

Äitienpäivän kääretortut

Kääretorttureseptejä löytyy joka makuun, joten löydät varmasti äidin makuun sopivan kääretortun. Jos äiti pitää marjaisista ja raikkaista mauista, ehdotamme kokeilemaan hauskan raidallista tiikerikääretorttua, kakun muotoon koottua lakkakääretorttua tai ihanaa vaniljakääretorttua. Suklaasta pitävä äiti puolestaan ihastuu tuhtiin pätkiskakkuun.

Vai onko äiti italialaisen suosikkijälkiruoan, tiramisun ystävä? Silloin valinta on helppo: tiramisukääretorttu. Äitienpäivän gluteenittomiksi herkuiksi puolestaan sopivat gluteeniton kääretorttu ja nektariineilla, kermalla ja passionrahkalla täytetty passion-marenkirulla.

Katso lisää kääretorttuja
Sesonki
Äitienpäivän leivonnaiset
Sesonki
Leivotaan äidin lempikakkua
Sesonki
Äitienpäivämenu