Valio Food Solutions

Ruoanlaiton ammattilaisille

Valio Food Solutions tavoite on olla halutuin kumppani HoReCa- ja teollisuusasiakkaille. Tarjoamme lisäarvoa tuovia ratkaisuja ja autamme hyvän ruoan ja leivonnan ammattilaisia tarjoamaan asiakkailleen maistuvia ja laadukkaita annoksia. Meille ruoka ja uudet maut ovat intohimo ja pyrimme yhdistämään loistavan maun hyvinvointiin ja vastuullisuuteen.

Joulun ideat ammattilaisille

Tarjoamme reseptit ja tarjoiluehdotukset ammattikeittiöihin, leipomoille ja teollisuuteen suunniteltuina. Valion herkulliset ja monipuoliset joulun ruoka- ja leivonnaispakasteet sekä kaikki tarvitsemasi laadukkaat perusraaka-aineet saat meiltä yhdessä ja samassa kuormassa.

tutustu

Syksyn uutuudet ja joulun kausiherkut ovat täällä

Uutuustuotteet tuovat syksyn keskelle niin makua, väriä kuin potkua. Syksyn uutuuksista löytyy paljon erilaisia arjen pelastajia ja joulun kausituotteet tuovat jouluisen tunnelman tullessaan.

Tutustu uutuuksiin

Tilaa lahjaksi juustoja

Kun mietit lahjaa omalle henkilökunnallesi, yhteistyökumppanillesi ja ystävillesi, muista suomalaisten juustomestareiden taidonnäyte: ainutlaatuiset Valio juustot kauniissa lahjapaketissa.

Tilaa
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›