Ammattilaiset sivuston ulkonäkö on uudistunut

Valio Ammattilaiset sivuston ulkonäkö on uudistunut. Olemme ulkonäön uudistuksessa halunneet selkeyttää käyttöliittymän ilmettä ja entistä paremmin mahdollistaa käyttöä myös älypuhelimen tai tablet laitteen kanssa.

Tutustu vinkkeihimme, kuinka ammattilaisille tärkeimmät asiat löytyvät uudistetulta sivustoltamme.

Navigaatiovalikko löytyy vasemmasta yläkulmasta

Millä tahansa sivulla liikutkin, navigaatiovalikko löytyy koko ajan vasemmasta yläkulmasta. Navigaatiovalikon ikoni on neliö, jossa on kolme vaakaviivaa.

Navigaatiovalikko löytyy jokaiselta sivulta ja sen kautta paluu Ammattilaiset osion etusivulle onnistuu helposti.

Keskeiset toiminnallisuudet pikalinkkeinä

Keskeiset toiminnallisuudet löytyvät suoraan navigaatiovalikosta, mm. ammattikeittiöiden ja leipomoreseptien haku sekä tuotehaku, materiaalipankki ja linkki Valo Tilauspalveluun.

Reseptihaku ja tuotehaku

Reseptihaku ammattilaisille on saanut uuden ulkonäön. Haun rajaaminen tarjoilutilanteen, erityisruokavalion tai ruokalajin mukaan nopeuttaa hakutulosten löytymistä.

Tuotehaku esittelee koko Valion myynnissä olevan tuotevalikoiman. Hakutuloksia voi rajata pakkausmuodon mukaan, tietyllä ravitsemuksellisella ominaisuudella, brändinimellä tai ihan vapaan sanahaun kautta. Haun rajauksia voit lisätä ja poistaa tarpeen mukaan, myös entistä selkeämmin käyttäessäsi älypuhelinta tai tablet-laitetta. Tuotehaku onnistuu edelleen myös tuotenumerolla hakien.

Toivottavasti viihdyt Ammattilaiset sivustolla! Otamme mielellämme vastaan kommentteja ja palautetta uudistetuista sisällöistä. Anna meille palautetta palautekanavamme kautta.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›