Kauha ja kaulin

keittiömestarin ja leipurin vinkit

Helpotusta jouluun syötävistä lahjoista

Joulutunnelman saapuessa aletaan hiljalleen miettiä joululahjojen antamista, mutta valitettavan usein hankinta jää viimetippaan. Joululahjojen ostopaineet ja työkiireiden kiriminen ennen joululepoa voi aiheuttaa ei-toivottua stressiä ennen vuoden tunnelmallisinta juhlapyhää. Miten olisi, jos palveluntuottajana järjestäisit pienimuotoiset Tuomaan Markkinat omalla toimipisteelläsi? Voisit helpottaa monen kiireisen joulukuista arkea ja samalla piristää loppuvuoden myyntiäsi. Ajattele, jos asiakas voisi lounaansa yhteydessä ostaa joulupöydän herkut ja sukulaisten lahjat samalta tiskiltä? 

Löydä sisäinen Tuomaasi

Aloita kuun alun myynti pitkään säilyvillä hilloilla, kuten mustaherukka- tai viikunahillokkeella ja juustoilla, glögillä, pikkelöidyillä kasviksilla ja marinoiduilla silleillä. Pyhien lähestyessä lisää tarjontaan esimerkiksi banaanileipää, saaristolaisleipää, maalaispateeta ja tähticanapeita. Yllätä asiakkaasi juuri ennen joulua jokaisen juhlapöydän katseenvangitsijalla - suklaa-jouluhalolla. Porrastamalla myyntiä pidät asiakkaan mielenkiinnon yllä koko kuukauden ajan ja helpotat samalla omaa työtäsi. Kaikkea ei tarvitse tehdä kerralla, mutta voit hyvissä ajoin kertoa asiakkaillesi seuraavien päivien ja viikkojen myyntiin tulevista tuotteista sekä lahjaideoista.Suklaa-jouluhalko

Syötävät lahjat ovat rakastettuja, eikä suotta! Joulu on herkuttelun ja yhdessä syömisen aikaa ja paikalliset Tuomaan Markkinasi voivat olla kuin kaivattu keidas kiireen keskellä. Nyt ei ole aika olla epäilevä kuomani, vaan ehta markkina-Tuomaa, joka leuka vinossa tuo helpotusta jouluherkkumetsästäjien kiireiseen kuukauteen.