Kauha ja kaulin

keittiömestarin ja leipurin vinkit

Ohraistasalaatti paprikoilla ja parsalla

Kevättä lautasella

Kevään saapuessa alkaa rinnassa kasvamaan toivon kipinä pitkästä kuumasta kesästä. Harmaan loskamassan keskellä keho alkaa kaivata arkeen väriä ja valoa. Samaa halutaan myös lautaselle. Nyt kannattaa laittaa lounaspöytään ja vitriineihin tarjolle raikkaita vaihtoehtoja.

Lämmin Mifu-salsa ja paahdettua avocadoaRunsas salaattipöytä houkuttelee

Raikkaat ja värikkäät ruoat maistuvat koko talven läpi jyrsittyjen juuresten jälkeen taivaalliselta. Viimeiset oikotiet rantakuntoon pääsemisessä näkyvät varmasti salaattipöydän runsaammalla menekillä. Nyt jos koskaan on oiva hetki tarttua alkuvuoden Fit & Fab -filosofiaamme, jossa lounaan runko muokataan kevyemmäksi ja värikkäämmäksi herkullisilla salaateilla, dipeillä ja tahnoilla.

Pääruoaksi raikkaita kasvisvaihtoehtoja

Pelkkä salaatti tuskin tyydyttää jokaisen asiakkaan lounasnälkää, mutta kun lautanen täyttyy kylmän pöydän antimista, niin pääraaka-ainetta mahtuu salaatin kylkeen väistämättä vähemmän. Värikkyys ja raikkaus jatkuvat myös pääruoassa, kun tarjolla on esimerkiksi grillattua parsaa, lämmintä Mifu-couscousia tai paahdettua avocadoa ja Mifu-salsaa. Kokeile myös lämpiminä versioina ohraista salaattia, nuudeli-katkarapusalaattia, juustoista parsa-pekaanipähkinäsalaattia ja omenaista kana-nuudelisalaattia.

Väriä vitriiniinVärikkäitä smoothieannoksia

Kevään energisoivat värit houkuttelevat asiakasta piipahtamaan helpommin vitriininkin puolella. Myy tiskiltä rukiisia katkarapu-flatbreadejä, Välimeren tomaattipiirakkaa tai Aasia-vivahteisia noritortilloja. Buustaa asiakkaasi vitamiinitasot tappiin hedelmäisillä ja marjaisilla viherpirtelöillä, kuten trooppisella aamusmoothiella, punajuuri-marjasmoothiella ja aurinkoisella fruitiella.

Ennakoi asiakkaasi kevätkäyttäytyminen ja tuo tarjontaasi lisäarvoa värikkyydellä, raikkaudella ja keveydellä!

Keväisin tuulahduksin,
Tuomas