Kauha ja kaulin

keittiömestarin ja leipurin vinkit

Take away -vappupiknik suoraan tiskiltäsi

Vappuaatto osuu tänä vuonna maanantaille, joka mahdollistaa erinomaisen sauman pieneen lisämyyntiin. Sima, munkit ja tippaleivät kuuluvat perinteiseen vappupiknikkiin, mutta keräsin myös erilaisia teemoja valmiisiin paketteihin, jotka on helppo myydä asiakkaan mukaan jo lounaalla.

Maanantai on työpäivä, jonka ohella käydään lataamassa akkuja lounastauolla ja samalla ehkä mietitään illan lopullista suunnitelmaa. Viimetippaan jätetyt herkuttelusuunnitelmat saattavat johtaa työpäivän jälkeiseen reissuun tupaten täyteen ahdettuun lähikauppaan. Helpota asiakkaasi vappustarttia näppärällä take away vapulla, joka sisältää kaiken tarvittavan työväen juhlapäivän syömäpolitiikkaan.

Kokoa vappukoriin sellaisista tuotteista, joita söisit itse mielelläsi vappuaattona tai vappubrunssilla. Mieti tarjottavan piknikkorin kokonaisuutta ja käytännöllisyyttä niin, että tuotteet ovat täyttäviä, herkullisia, monipuolisia ja mielellään myös viileänä hyvältä maistuvia. Vappupaketista voisi löytyä esimerkiksi värikäs dippi ja jokin dipattava elementti, herkullisia salaatteja, lihapullia, leipää tai täytettyjä leipiä ja siman lisäksi tietysti jotain makeaa.

Kokeile rohkeasti eri komboja ja markkinoi lisäpalveluasi näyttävästi jo edellisellä viikolla. Se taatusti helpottaa monen asiakkaan vappumaanantaita. Tässä joitakin esimerkkisettejä helpottamaan suunnitteluasi. Tukeudu yhteen teemaan tai yhdistele eri rohkeasti erilaisia makuja.

Vappukombo:

Tästä vappukorista löytyy ruokaisaa syötävää moneen makuun. Koskenlaskija Vihistä, punajuuridippiä, suolaisia herkkuvohveleita, juustoista parsa-pekaanipähkinäsalaattia, kebab-rieskaa, tapassalaattia, berliininmunkkeja ja simaa.

Suomalainen vappukori:

Paketoi asiakkaalle kotimaan parhaita makuja. Rukiista flatbreadia katkaravuilla, ohraista salaattia, sieni-vihannes-juustopiirakkaa, perunasalaattia ja pikkupyöryköitä, piimäcremeä ja simaa.

Aasialainen vappu:

Itämainen vappu valmistuu ruokaisista ja raikkaista salaateista. Noritortilloja, mausteista lohiriisiä, omenaista kananuudelisalaattia, teriyaki Mifu-salaattia, muhammaraa, nuudeli-katkarapusalaattia, donitseja ja simaa.

Välimerellinen vappu:

Välimeren vapussa maistuu raikkaat kasvikset ja kalaisat maut. Broilerikebab-leipää, Välimeren tomaattipiirakkaa, kylmäsavulohicroissantteja, porkkanatzatzikisalaattia, hernehummusta, pitaleipää, cocktail tiramisuja ja simaa.

Jenkki-herkkukori:

Paketoi korillinen täyteen eri osavaltioiden klassikoita. Mifu bageleita, Reuben sandwichejä, croissantpretzelejä, Cobb-salaattia, rapukakkuja, beigneitä, mini key lime -piirakoita ja simaa.

Erinomaisen herkullista vappua ja mukavaa kesän odotusta!