Kauha ja kaulin

keittiömestarin ja leipurin vinkit

Valmistaudu isänpäivään uusin ideoin

Isänpäivään valmistautuminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin valitsemalla asiakkaille parhaiten sopivat tuotteet ja tuomalla uudistumista valikoimaan. Herkulliset kakut, leivokset ja leivonnaiset kuuluvat tärkeänä osana isänpäivän tarjontaan. Isää kannattaakin hemmotella sellaisilla herkuilla, jotka miellyttävät ja tuovat elämyksen.

Olen luonut uutta reseptiikkaa Voilà-lehteen ja Valion ammattilaisten reseptipankkiin. Talven tuotteiden reseptiikassa maistuu voimakkaita, runsaita makuja. Löytyy suklaata, pähkinöitä ja manteleita, mausteita ja tuoreita marjaisia elementtejä kuitenkaan unohtamatta.

Kokeile kakkua leivoksena ja toisin päin

Valitsemani reseptit ovat inspiraationa ja vinkkinä, mitä voisi tarjota. Jokin yksittäinen osa reseptistä, jokin raaka-aine tai koristeluvinkki saattaa olla apuna, kun luot uutta isänpäiväleivonnaista. Samasta reseptistä voit luoda monia variaatioita kokoa, mallia ja koristeluideaa muuntelemalla. Esimerkiksi rommileivoksen resepti taipuu hienosti kakun muotoon ja toisinpäin, monet kakkureseptit voit toteuttaa leivoksina.

Tee leivoksista valmis valikoima

Kokeile tämän isänpäivän tarjoamisina leivosvalikoimaa, näin isä ja koko perhe pääsee maistelemaan monia eri makuja ja saat juhlatarjoamisista näyttävän näköisen esillepanon. Myymälässä asiakkaan on varmasti haastavaa valikoida runsaasta valikoimasta sopiva sortimentti. Tässä voisikin leipuri olla apuna ja tehdä kauniita valmiita lajitelmarasioita, jotka saavat ostopäätöksen helpottumaan ja myyntitilanteen nopeutumaan.

Tarjoa asiakkaille koristelua vaille valmis kakku

Toinen idea isänpäivään on valmistaa kakku viittä vailla valmiiksi ja antaa perheen pienemmille mahdollisuus toteuttaa viimeistely pursottamalla isän nimi kakun päälle. Pakkaa myyntitilanteessa mukaan valmista koristeluhyytelöä tai kuorrutetta pieni tuubi. Näin toteutuu jotain itsetehtyä ja rakkaudella toteutettua omalle isälle, ja vieläpä helpolla ja huolettomalla tavalla.

Nopeat isänpäiväkakut ja leivokset

Valion valmiit tummat ja vaaleat vetopohjat sekä Valio täytteet tekevät isänpäiväsesonkiin valmistautumisen helpommaksi ja onnistuminen on varmempaa. Laadukkaat raaka-aineethan ovat kaiken tekemisen kulmakivet.

Vaihtoehtoehtoja isänpäivätarjoiluun:

 

Iloisia leivontahetkiä,

Mika