Kauha ja kaulin

keittiömestarin ja leipurin vinkit

Vitriini kesäkuntoon

Kesän ja odotetun lomakauden lähestyessä on aika suunnata katseet kesäkuukausien valikoimaan. Suven aika menee ammattikeittiöissä usein vajaalla miehityksellä tai sijaisvahvistuksin, mikä vaikuttaa sesongin suunnitteluun ja toteutukseen radikaalisti.

Bisneksen täytyy rullata lomista huolimatta, eikä asiakkaiden rentoon kesähuumaan soveltuva lisämyyntikään olisi pahitteeksi. Vitriinin kesäkuntoon laittaminen ei tarvitse olla aikaa vievää puuhaa, kun valikoima on hyvissä ajoin valmiiksi suunniteltu ja reseptit toimivia.

Ota tehosekoitin tehokäyttöön

Houkuttelevan värikkäät smoothiet ja pirtelöt maistuvat kuumalla kesäsäällä. Raikkaan mangoinen trooppinen aamusmoothieaurinkoinen fruitie ja punajuuri-marjasmoothie virkistävät asiakkaasi helteentäyteistä työ- tai lomapäivää ja tuovat hyvän katteen kassaasi. Syntisen hyvät pirtelöt, kuten puolukka-toffeepirtelö ja suklainen maapähkinäpirtelö ovat nopea helpotus asiakkaan sokerinhimoon. Terveellisempää välipalatuotetta kaipaavaan asiakaskunnan tarpeisiin voit tarjota superpiimää.

Laita vitriiniin tarjolle hyvät puistoeväät

Kesällä säiden salliessa moni haluaa syödä ulkona ja nauttia auringosta. Suolaiseen pikkunälkään soveltuvat Mifu bagel, flatbread katkaravuilla, täytetty rieskataco, broilerikebab-leipä sekä superhelppo ja herkullinen broileripiiras, jossa voit korvata itsetehdyn taikinan suolaisella piirakkapohjalla. Tarjoile tiskiltäsi täytettyjä croissantteja suolaiseen tai makeaan nälkään eri muodoissa. Voit myös yllättää asiakkaasi hauskoilla Mifu OAT Dogeilla, jossa yhdistyy amerikkalainen perinneherkku corn dog ja suomalainen innovatiivisuus. Muista myös valmiit välipalat!

Raikas juustokakku kuuluu kesään

Hae inspiraatiota mustikka-juustokakusta. Ajan puutteessa toteuksen voi oikoa valmiilla juustokakulla pursottamalla päälle lemon curdia ja mustikkatäytettä sekä viimeistelemällä koristelun kauden tuoreilla marjoilla.

Suunnittele vitriinitarjontasi hyvissä ajoin ja tarjoa asiakkaillesi herkullisia tuotteita vähäisellä vaivalla ja hyvällä katteella, kesän mahdollisista henkilökuntahaasteista huolimatta!

Aurinkoisin terveisin,

Tuomas