Vitriini uuteen uskoon alkuvuoden uutuuksilla

Sesongin uudet pakastetuotteet tuovat uusia tuulia ulosmyynti- ja välipalavaihtoehtoihin. Täytekakkupohjien lisäksi valikoimamme monipuolistui bageleilla, lammaspyöryköillä, LOVE-donitsilla ja raikkaalla vuodenaikalevykakulla. 

Valio unikkobagel ja moniviljabagel tuovat kotimaahamme tuulahduksen New Yorkista. Vaikka klassinen yhdistelmä kylmäsavu- tai graavilohta ja tuorejuustoa bagelin täytteenä onkin tuttu New Yorkista, niin jopa kyseisessä ruokamekassa ihaillaan Suomen puhtaita kaloja ja kalatuotteita. Juuri oikeanlaisen sitkon ja mehevän rakenteen omaavat bagelit ovat valmistettu jenkkireseptillä Suomessa, eivätkä kaipaa muuta kuin pikaisen sulatuksen, halkaisun ja herkullisen täytön.

Pääsiäispöytään ja ystävänpäivän iloksi

Valio lammaspyöryköillä loihditaan vaivatta tämän vuoden herkullisin pääsiäislounas. Pyörykät sopivat kokonsa puolesta pääsiäisen lisäksi monipuolisesti muihinkin tarjoilutilanteisiin. Herkullinen lammaspyörykkä sopii erinomaisesti myös edellä mainitun bagelin täytteeksi halkaistuna tai tuorejuuston sekaan hienonnettuna. 

LOVE-donitsi on nimensä mukaisesti täydellinen vaihtoehto rakkaudentäyteiseen ystävänpäivään. Kuivatulla marjarouheella koristeltu donitsi pitää sisällään tuorejuustotäytteen, joka tuo mehevyyttä, herkullisuutta ja erilaisuutta kahvipöytätarjontaan. Hyödynnä myös vitriiniäsi varten suunniteltu LOVE-donitsi ständi!

Kevään vuodenaikalevykakku on hedelmäinen herkku, joka saa raikkaan täyteläisyytensä kermasta, maitorahkasta ja jogurtista. Mandariini, ananas, kirsikka ja aprikoosi tuovat makua sekä täytteessä että kauniissa kiilteessä.