Tuotteet ammattilaisille

Kaikki tarvittava yhdestä tukusta

Tukkuvalikoimaamme kuuluu peräti 30 000 nimikettä yli 800 tavarantoimittajalta. Kauttamme saat kaikki ammattilaisen tarvitsemat elintarvikkeet ja päivittäistavarat. Valikoimista löytyy myös tarvikkeita toimistolle sekä neuvotteluhuoneeseen. Maahantuonti sekä yhteiskumppaneiden tunnetut laatumerkit varmistavat tarjonnan laajuuden ja kattavuuden.

Hedelmiä, vihanneksia, laadukkaita oliiviöljyjä, korkealuokkaista belgialaista suklaata, ammattiastioita ja paljon muuta – maahantuomamme tarjonta on runsas. Valikoimissamme on yli 4 000 tuotetta, jotka on huolella valikoitu maailmalta. Maahantuonnillamme on pitkät perinteet ja kattavat verkostot. Tuotteet tulevatkin yli sadalta eri tavarantoimittajalta ympäri maailmaa. Maahantuontimme perustuu laatutuotteille, joita ei vielä välttämättä muualta Suomesta saa.

Tutustu tuotevalikoimaan verkkokaupoissa:

Toimitustukun verkkokauppa

Tilausasiakkaiden toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti.

Siirry ostoksille

Pikatukun verkkokauppa

Pääkaupunkiseudun pikatukkujen tuotevalikoima nähtävillä verkossa. Myös Tilaa & Nouda -palvelu.

Siirry kauppaan

VALO Tilauspalvelu

Valion laajan jakelijaverkon toimitukset Suomen merkittävimmiltä toimijoilta ilman välikäsiä.

Tutustu ja tilaa

Katso uudet reseptit

Valio Aimo koekeittiön keittiömestarit ovat laatineet kattavan reseptipankin, josta löytyy reseptiikkaa niin teollisuuden, ruokapalveluiden kuin horeca-asiakkuuksienkin käyttöön. Tutustu ja käy hakemassa uusia ideoita käyttöösi.

Resepteihin