10 syytä ihastua täytteisiin

Valion marja- ja hedelmätäytteet sopivat moneen ja ovat helppoja käyttää. Valitsimme niiden joukosta ananas-passiontäytteen ja keksimme sille 10 eri käyttötapaa.

Macarons täyteiden tekeminen ei voisi enää olla helpompaa ja makujen vaihtelevuus on vain mielikuvituksesta kiinni. Sama täyte resepti toimii kaikissa Valio marja- ja hedelmätäytteissä. Pullataikinakranssissa täytteet tuovat mehevyyttä ja säilyvyyttä. Yhdistämällä kahta täytettä luot herkullisen elämyksen. Kun pursotat hedelmäisen täytteen raitoina taikinan päälle ennen rullausta, näkyvät sattumat hienosti leikkauspinnassa.

Sama täyte, 10 eri tapaa

1. Pikkasen parempaa kermaa

Tuo väriä ja makua kermaan vaahdottamalla Valion täyte sekaan. Käytä sitä moussena kakuissa ja leivoksissa.

2. Makua ja väriä pintaan

Marja- ja hedelmätäytteet sopivat kauniisti esimerkiksi eclairien ja muroleivosten kuorrutteiksi. Eri Valion täytteitä käyttämällä luot herkullisen värisuoran.

3. Yllätä täytesydämellä

Pursota täytettä jäähtyneisiin munkkeihin tai croisantteihin jälkitäyttönä. Yllätä asiakkaat esimerkiksi pirteän keltaisella sydämellä.

Ihastu ananas-passiontäytteeseen

Ananaspalat yhdessä raikkaan passionhedelmän kanssa ovat voittamaton ja raikas makuyhdistelmä.

Tutustu täytteeseen

Täytteitä joka lähtöön

Saat vaihtelua tarjoiluun käyttämällä resepteissä myös muita herkullisia Valion marja- tai hedelmätäytteitä.

4. Kruunaa voikreemillä

Valion täytteestä saa voin kanssa herkullisen kreemin, joka toimii niin kakuissa kuin leivoksissakin. Pursota sitä vaikkapa macaronsien väliin.

5. Raikasta tuorejuustotäytettä

Kun tuorejuustoon yhdistää minkä vain Valion täytteen, saa runsaasti makuvaihtoehtoja. Voit käyttää sitä täytteinä kakuissa, leivoksissa ja vaikkapa whoopiessa.

6. Maitopohjaisten täytteiden kaveriksi

Valion marja- ja hedelmätäytteet sopivat mainiosti makupariksi maitopohjaisten täytteiden kanssa.

7. Vegaanisena moussena

Jos vegaaninen mousse on ollut päänsärkysi ennen, eipä ole enää! Vaahdota Valio Oddlygood® Easy Whipping ja Valion täyte unelmanpehmeäksi mousseksi ja käytä sitä kakuissa, leivoksissa ja vaikka cupcakeissa.

8. Paistonkestävää makua ja väriä

Voit käyttää täytteitä piirakoissa tai wienereissä, sillä ne kestävät mainiosti paistamista ja säilyttävät erinomaisesti värinsä ja koostumuksensa. Voit leikitellä paistonkestävillä täytteillä ja koristella leivonnaiset juuri niin kuin itse haluat. Yhdistele eri värejä ja koostumuksia, kuvioita...

9. Sekoitettuna maitopohjaisiin Valion täytteisiin

Valion maitopohjainen täyte muuttuu uudenlaiseksi, kun siihen sekoittaa ananas-passiontäytteen. Se sopii erinomaisesti kahvileipiin, kuten täytepitkoihin ja punnuspulliin.

10. Viimeistele kastikkeella

Notkista täyte tuoremehun kanssa ja saat kastikkeen, jossa on syvä maku. Tarjoile juustojen, leivosten tai vaikkapa juustokakun kera.

Valion marja- ja hedelmätäytteet ovat uskomattoman monipuolisia. Käytä resepteissä eri täytteitä, niin saat vaihtelua tarjontaan.