Aimo annos sesonkeja yksissä kansissa

Keräsimme kauden sesonkeihin sopivia tuotteita yhteen julkaisuun ja loimme sinulle käyttövalmiita reseptejä niiden hyödyntämiseen.

Sesonkituotteet-julkaisu ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Tästä julkaisusta löydät tuotteet sekä niihin liittyvät reseptit ja käyttövinkit sesongeittain, jotta sinun olisi helpompi inspiroitua ja löytää etsimäsi.

KEVÄT ON TÄYNNÄ ruokajuhlia, joilla on kaikilla omat klassikkoherkkunsa. Laskiaispulliin ja äitienpäiväkakkuihin löydät valikoimistamme erilaisia marjaisia täytteitä, ja pääsiäismenuun sopivat niin ylikypsät lihat, kananmunat kuin maustamattomista tuorejuustoistamme tehdyt juustokakut. Vappuun suosittelemme kuplivien juomien lisäksi hummuslautaa (s. 16), joka koostuu tuunatuista hummuksista, kasviksista, hedelmistä ja viljatuotteista. Niistä syntyy noutopöydän näyttävin vetonaula!

Kevään odotetuin sesonkituote, vihreä parsa, nautitaan nyt parsa-perunasalaa tissa japanilaistyylisen misokastikkeen kanssa (s. 12). Arkilounaat taas piristyvät uutuustuotteista, kuten kotimaisesta villikaurasta (s. 4), jota voi käyttää moniin tuttuihin resepteihin riisin, pastan tai perunan sijaan.

Toivottavasti inspiroidut sesongin raaka-aineista!