Äitienpäivä starttaa kevään juhlakauden

Kevät tuo tullessaan myös monet juhlat, jotka työllistävät paljon, ja ovat näytön paikkoja tarjota parastaan.

Upeat kakut ja leivonnaiset ovat varmasti jokaisen leipurin kunnia-asia. Onnistumisen takaavat tietysti parhaat ja laadukkaat raaka-aineet. Valio kermalla ja voilla onnistut takuulla valmistamaan parhaimmat herkut juhliin kuin juhliin. Valion marjaiset täytteet kruunaavat makunautinnon, ja oikeinvalitut makuyhdistelmät luovat tuotteita, joista jää muistoja pitkäksi aikaa.

Äitiä kiitetään kakuin ja kukin

Äitienpäivä on yksi tärkeimmistä juhlapäivistä, johon sisältyy myös paljon perinteitä. Useimmiten äitiä halutaan muistaa hienolla ja maistuvalla täytekakulla. Kauniisti koristellut kermakakut marjatäyttein tekevät äitienpäivästä juhlan. Valmista tänä vuonna jotain vielä herkullisempaa lisäämällä kakun täytteeseen Valio Viola tuorejuustoa. Vadelma-juustokermakakussa tuorejuusto tekee täytteestä entistä täyteläisemmän ja pyöristää kakun muita makuja, jolloin kakusta muodostuu herkullinen kokonaisuus.

Rohkeiden nuorten juhliin sopivat trendikkäät maut

Kevään juhlista päättäjäiset ja ylioppilasjuhlat ovat ikimuistoisia tapahtumia, joihin kutsutaan niin ystävät kuin sukulaiset nauttimaan herkuista ja juhlimaan koulunsa päättäneiden suurta saavutusta. Suolaiset pikkusyötävät ja täytekakut ovat juhlavaa tarjottavaa myös näissä juhlissa. Uusia makuja kannattaa ottaa rohkeasti tarjoiluun. Nuorekasta ja ”jotain uutta” on helpompi ehdottaa nuorelle sankarille, ja trendikkäimmistä makuyhdistelmistä saa takuulla kiinnostavimman juhlatarjoilun. Tänä keväänä kookos on makuna pinnalla sekä suolaisissa että makeissa leivonnaisissa. Kana-kookos-ikivääripaistoksen mehevät itämaiset maut tuovat uutta vaihtelua juhlapöydän tarjoiluun. Kana saa herkullista makua kookoksesta, inkivääristä ja limestä. Voinen piirastaikina rapeudessaan ja mehevä kostea täyte luovat maistuvan elämyksen, joka viimeistään tuo lämpimän keväisen mielen ja veden kielelle.

Inspiroidu perinteisistä marjoista uudella tavalla: