Äitienpäiväkakku on ihana lahja

Äitienpäiväkakku leipomosta ostettuna on aina ollut tärkeä lahja muistaessa äitiä. Se tuo monenlaiset mahdollisuudet toteuttaa äidille ikimuistoinen elämys, josta äiti ja koko perhe voivat nauttia yhdessä.

Tänä vuonna valmistin äitejä varten modernin kakun, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Tämän vuoden äitienpäiväkakussa yhdistyy muodikas vaaleanpunainen väri ja peilinkirkas glaze-kuorrute – herkullista makua unohtamatta! Äitienpäiväkakku yllättää erilaisilla rakenteilla ja mauilla, joiden tasapaino luo todellisen elämyksen. Pohjasta löytyy rapeutta ja täyte on raikasta Valion vadelmatäyte runsasta. Pohjassa on käytetty valmiita Valio vetopohjia, valkosuklaamoussessa taas valmista Valio vaniljakreemitäytettä ja Valio vispikermaa, mitkä tekevät valmistuksesta helppoa ja onnistumisesta varmempaa.

Trendikäs glaze-kuorrute tekee äitienpäiväkakusta juhlavan ja ylellisen

Kuorrutteen valmistus on helppoa, mutta siihen kannattaa varata riittävästi aikaa, sillä paremman lopputuloksen saat, kun keität kuorrutteen edellisenä päivänä. Kakun pinnan kruunaa silikonimuottiin valettu valkosuklaamoussespiraali. Se on viimeistelty värjätyllä kaakaovoilla, jonka voit sekoittaa itse valkosuklaasta, kaakaovoista ja väristä, mutta vielä helpommalla pääset, kun käytät valmiita kaakaovoispray-purkkeja.

Ajoissa tehdyt esivalmistelut antavat enemmän aikaa viimeistelyyn

Tämä kakku on helppo valmistaa asiakkaille, sillä sen esivalmistelut voit aloittaa jo hyvissä ajoin. Tarvittavat raaka-aineet ovat säilyviä ja pohjusteet säilyvät viikkoja pakkasessa. Ennen äitienpäivää keskityt ainoastaan kaikkein mielenkiintoisimpaan vaiheeseen, eli koristeluun. Kun kaikki on hyvin esivalmisteltu, tärkeään kakun viimeistelyyn on helpompi keskittyä. Huolellinen viimeistely tekee tuotteesta lopulta sen, mikä muistetaan pitkään, ja jonka takia asiakas palaa vuodesta toiseen ostamaan kakut ja herkut juhliin ja huippuhetkiin.