Hauska tukustua! Esittelyssä Valio Aimo® johtoryhmä

Valio Aimo® tukku palvelee niin kahviloita suurkeittiöitä, leipomoita, hotelleja, catering- ja pitopalveluja kuin julkishallinnon ja teollisuuden asiakkaita ympäri Suomea. Tässä artikkelissa teemme tutuksi liiketoiminnan johtoa, jotta teidän asiakkaiden on mahdollisimman mutkatonta olla meihin yhteydessä jatkossakin.

Valio Aimo® kokonaisuutta aiemmin johtanut Tuomas Sorri on lopettanut Valion palveluksessa 8.3. Uusi Valio Aimo® liiketoimintajohtaja on Jussi Mattsson. Jussi on aiemmin johtanut Valion jauheliiketoimintaa ja kehittänyt erityisesti lisäarvojauheiden kansainvälistä liiketoimintaa teollisuusasiakkaiden, lastenruokien sekä laktoosittomien Eila-sovellusten ympärille. Jussilla on pitkä työhistoria Valiolla sekä aikaisempaa kokemusta Valion kotimaan myynnistä, mm. Food Solutions -myynnin ja markkinoinnin johtamisesta.

Valio Aimo® johtoryhmässä myyntiä vetää Myyntijohtaja Satu Ruohonen. Sadulla on yli 20 vuoden kokemus myynnin eri tehtävistä mm. Valion viennistä, kotimaan Teollisuus- ja HoReCa- myynnistä sekä erikoistukun myynnin johtamisesta. Myyntiorganisaatio on jaettu pääasiakassegmenttien mukaan valtakunnallisesti HoReca-, Ruokapalvelu- ja Teollisuusmyyntitiimeihin. Palvelemme niin Valio Aimo® tukun kuin Valio Aimo® suoramyynnin asiakkaita.

Myynnin tukitoimintojen ryhmää johtaa myynnin tuen päällikkö Tommi Klemola. Verkkokauppa, asiakas- ja myynnin tuki sekä erilaiset kehitystehtävät kuuluvat ryhmän vastuulle. Tukku-uraa Tommille tulee tänä vuonna täyteen 10 vuotta ja sitä ennen työkokemusta on karttunut 14 vuotta erilaisista johto- ja asiantuntijatehtävistä kansainvälisten kuljetusten parissa.

Valikoimajohtajana toimii Satu Saari. Satulla on neljännesvuosisata kokemusta hankinnasta, valikoimahallinnasta sekä toimitusketjun tehokkuuteen tähtäävistä kehityshankkeista niin operatiivisena tekijänä, aihealueiden opettajana kuin päävastuullisena johtajanakin. Satu tiimeineen hankkii Valio Aimo® tukun valikoimiin kaiken muun paitsi oman talon Valio-tuotteet ja kehittää jatkuvasti valikoimaa kaikkien asiakassegmenttien tarpeita vastaavaksi.

Asiakaskokemus-yksikössä Valio Aimo® markkinoinnin, koekeittiön ja -leipomon sekä myyntipalvelun tarjooman avulla kehitämme asiakkaillemme uusia ratkaisuja ja konsepteja sekä markkinan palvelevinta asiakaskokemusta. Yksikköä vetää Asiakaskokemuksen päällikkö Elina Airio, joka on toiminut Valiolla pitkään myynnin ja markkinoinnin tehtävissä.

Hyvän ruoan ammattilaisille paras mahdollinen palvelu on kaiken A ja O. Siksi lähestymme kaikkea toimintaamme intohimolla, oli kyseessä sitten tukkukaupan kehittäminen, toimitusvarmuus tai tuoreimmat tuotteet ja ideat.

Keväiset terveiset koko Valio Aimo® tiimiltä!

Lue lisää ajankohtaisista aiheista:

Pinnalla ammattikeittiössä
Ruokatrendit 2022 ravintoloissa – robotteja, digipalveluja ja vastuullisuutta
Pinnalla ammattikeittiössä
Kotimaisen ruoan arvostus vahvistuu: vastuullisuus ja huoltovarmuus kiinnostavat
Pinnalla ammattikeittiössä
Juomatrendit ravintoloissa: viinin väri on vaihtumassa