Essity: Näytä asiakkaillesi, että välität - vastuullisuutta myös lautasliinavalinnoilla

Tiesitkö, että ravintolakävijöistä kolme viidestä antaa todennäköisemmin positiivisen arvion ravintolasta, jos he näkevät, että kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen on panostettu? Erityisesti uudet sukupolvet arvostavat yhä enemmän kestävyyttä ja odottavat tätä samaa yrityksiltä.

Teksti ja kuvat: Essity Finland Oy

Kierrätyskuiduista valmistettujen lautasliinojen valmistus ei ole sinällään uutta, mutta sen sijaan värjäämättömien, luonnonväristen lautasliinojen käyttö on yksi helppo tapa tuoda vastuullisuutta näkyvämmäksi, kun väri itsessään saa viestiä kestävän kehityksen tarinaa. Näin yritykset saavat tehtyä vastuullisista valinnoistaan näkyvämpiä asiakkailleen saakka.

Sen lisäksi että valkaisemattomat ja värjäämättömät Tork Natural -sarjan lautasliinat on suunniteltu ympäristöystävällisyyttä ajatellen, ne toimivat myös kauniina yksityiskohtina. Luonnonläheisyys, luonnollisuus ja luontoelementit ovat jo pidempään olleet pinnalla myös muoti- ja sisustusmaailmassa, jossa erilaiset ruskean sävyt näkyvät voimakkaasti. Tork Natural -liinojen sävy on luonnollista alkuperää ja väriltään kauniin pehmeä, ja se on helppo yhdistää tämän päivän sisustustyyleihin myös yrityksissä, joissa arvostetaan visuaalista ilmettä.

Vastuullista lautasliinaa valitessa tulee kiinnittää huomiota myös tuotteen käyttöön: kestävän kehityksen kannalta on aina oleellista ottaa huomioon kokonaiskuva. Lautasliinojen hukkakäyttö on iso ongelma, jota voidaan onneksi merkittävästi pienentää – ja samalla vähentää huomattavasti syntyvän jätteen määrää. Esimerkiksi yhden liinan kerrallaan annosteleva Tork Xpressnap -pöytäannostelija vähentää lautasliinojen käyttöä vähintään kahdellakymmenelläviidellä prosentilla verrattuna perinteisiin lautasliina-annostelijoihin.

Täysin kierrätyskuiduista valmistettuja Tork Natural -sarjan luonnonvärisiä lautasliinoja löytyy kahdessa eri annostelijaliina-järjestelmässä (Tork Xpressnap N4 ja Tork Xpressnap Fit N14) sekä perinteisinä lautasliinoina useammassa koossa. Tork Natural -valikoiman lautasliinat ovat lisäksi biohajoavia, kompostoituvia ja FSC- ja EU-ympäristömerkillä sertifioituja (EN 13432).

Tuotteet tukussa

8059540 - Tork xpn 5x200kpl/22cm natur annos ll n4

8070176 - Tork xpn fit 720/21cm natura lautasliina

Tutustu muihin tuotteisiin:

Lisätietoa tuotteista
Vöner - Herkullinen matkasi vastuullisuuteen
Lisätietoa tuotteista
Gold & Green - kasvipohjaiseen ruoanlaittoon
Lisätietoa tuotteista
Maitorahka sopii moneen