Ihan parhaat jälkkärit

Ratkaisemme kaikki jälkiruokaongelmasi. Vain hilloa tai täytettä vaihtamalla saat klassikkoresepteistämme aina uuden version.

Kätevyys on keittiössä valttia. Sitä on esimerkiksi se, että yhtä samaa tuotetta voi käyttää monessa eri reseptissä tai se, että yksi resepti muuntuu helpoksi eri makuiseksi tai sopivaksi erilaisiin ruokavalioihin. Teimme kuudesta suositusta jälkiruoasta reseptit, joiden raaka-aineet on karsittu minimiin ja joissa käytetään paljon samoja raaka-aineita. Vähimmillään niitä on kaksi, enimmillään viisi. Reseptit voi myös muokata vegaaniseksi vaihtamalla maitotaloustuotteet Oddlygood®-tuotteisiin.

Jokaisen perusreseptin maku, makeus ja koostumus syntyvät yhdellä raaka-aineella, joko hillolla tai täytteellä.

Osassa reseptejä on mainittu, jos siihen kannattaa käyttää jompaakumpaa - suositus perustuu lopputuloksen koostumukseen. Valion tuotteista löydät laajan makurepertuaarin appelsiinista kinuskiin. Hillojen ja täytteiden pakkauskoko vaihtelee 2,5 ja 25 kilogramman välillä. Valitse sopivan kokoinen sanko ja käytä tuotetta moneen eri jälkiruokaan. Hilloa ja täytettä vaihtamalla voit siis muunnella reseptiä niin paljon kuin ikinä keksit!

Mikä hilloista on suosikkisi?

Kun vaihtelet resepteissä hilloja ja täytteitä, yllätät asiakkaan aina uudella maulla.

Lisätietoa tuotteista
10 syytä ihastua täytteisiin
Lisätietoa tuotteista
Rahkan käyttö leivonnassa
Koulutusmateriaalit
Valitse kerma käyttötarkoituksen mukaan