Kakkukaupalla ideoita

Etsitkö houkuttelevia ja kustannustehokkaita ratkaisuja leivonnaisiin tai kenties uutta inspiraatiota kakkujen makumaailmaan? Leipomokonsulttimme Mika Parviainen kokosi yhteen reseptejä ja vinkkejä, joiden avulla uusien makuyhdistelmien luominen onnistuu helposti.

Valion tuotteilla on helppo onnistua!

Moni kakku päältä kaunis, vaan kyllä se kakuissakin on sisin, joka ratkaisee. Valion Suonenjoen tehtaalla valmistetut täytteet on suunniteltu ammattilaiskäyttöön niin maun kuin ominaisuuksiensa puolesta.

Täytteitä vaihtelemalla sama resepti muuntautuu moneksi. Yhdistelmä, joka toimii niin juhlapöydässä kuin vitriinimyynnissäkin on pohja + mousse + Valio täyte + kermavaahto. Löydä omat toimivat makuparit tai hyödynnä klassikkomakuja: vanilja-mansikka, suklaa-marja, hedelmä-pähkinä, kinuski-kerma.

5 syytä satsata kakkuihin

  1. Kakut kasvattavat suosiotaan: kakkua tarjotaan syntymäpäivien ja perhejuhlien lisäksi kalenterivuoden juhlissa äitienpäivästä pääsiäiseen ja joulusta juhannukseen.
  2. Kakku tekee juhlan kuin juhlan, mutta yhä useammin kakkuja tarjotaan myös jälkiruokana illanistujaisissa ja brunsseilla. Aina tarvitaan kakkuja erilaisiin tilanteisiin.
  3. Pienleipomon kannalta kakkubisnes on kannattavaa, kun sen tekee suunnitelmallisesti ja oikeilla raaka-aineilla. Sesonkituotteilla voit kasvattaa liikevaihtoasi merkittävästi.
  4. Laadukkaat kakut voivat olla yrityksesi käyntikortti – se, mistä teidät tunnetaan.
  5. Pidä tilauskakkujen lisäksi vitriinissä vaihtuva kakkuvalikoima erityyppisiä kakkuja ja leivoksia. Kakkupalan ostanut asiakas voi hyvinkin tilata kokonaisen kakun seuraaviin juhliinsa.

Kakkukaupalla uusia ideoita pienleipomoiden valikoimiin

Näissä resepteissä käytetään:

  • Valion Suonenjoen tehtaalla valmistettuja maukkaita täytteitä ja hilloja sekä helppokäyttöisiä hyytelöitä.
  • Aimo cakemix ja Aimo kahvileipämix jauhosekoituksia, joiden avulla tehostat toimintaasi.
  • Valio voita ja kermoja, jotka takaavat huippuluokan laadun, maun ja aina tasalaatuisen lopputuloksen.

Mikä cakemix?

Aimo cakemix on laktoositon täysseos mm. kuppikakkujen, levypiirakoiden ja muffinien leivontaan. Cakemixillä voi leipoa sesonkeihin sopivat tuotteet käyttämällä leivonnassa sesongille ominaisia täytemakuja. Cakemixin päälle sopivat erilaiset hillot ja täytteet sekä tuoreet että pakastetut marjat, kuten myös hedelmäsäilykkeet. Lisää vain vesi, voi ja öljy.

Katso kaikki jauhomixit

Viimeistele kermakakku marjoilla ja pursotuksilla

Kermavaahto on toimivaksi todettu ja taatusti maistuva koristelukeino, jonka avulla luot monipuolisesti erilaisia struktuureita ja ilmeitä kakuille. Kestävimmät pursotukset onnistuvat Valio vispikermalla ja Valio Oddlygood® Easy Whipping kasvipohjaisella vaihtoehdolla. Värjäämällä kermavaahdon saat aivan uudenlaista ulkonäköä kakkuihin. Valio kirkaskuumahyytelöllä saat pakastemarjat näyttämään houkuttelevilta. Kirkaskuumahyytelö myös suojaa marjoja kuivumiselta, joten samalla tuotteelle syntyy parempi säilyvyys ja hyllyikä.

Valio Oddlygood® Easy Whipping - Vaahto joka kestää ja kestää

Lempeän makuinen ja kauniin valkoinen Valio Oddlygood® Easy Whipping vaahtoutuu uskomattoman helposti ja nopeasti. Tämä vaahto pitää erittäin hyvin muotonsa kakkujen tai muffinien pursotuksissa. Sen avulla on helppo koristella jälkiruokia, leivonnaisia ja juomia. Tuote on 100 % kasviperäinen ja gluteeniton.

Tutustu tuotteeseen

Tilaa verkkokaupasta

Valio Aimo kattavasta valikoimista löydät laadukkaat tuotteet, joilla onnistut kerta toisensa jälkeen. Muista mm. Valion pakastemarjat ja valmiit kakkupohjat sekä koko Valio Aimo tukun valikoimat leivontasuklaista pähkinöihin! Meiltä saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta kätevästi ja kustannustehokkaasti.

Koulutusmateriaalit
Valitse kerma käyttötarkoituksen mukaan
Koulutusmateriaalit
Tuunaillaan kakkupohjia
Koulutusmateriaalit
Leivosten ja kakkujen koristeluvinkkejä