Siirry sisältöön
Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista

Lagerblad: Kaksi uutta suomalaista vaihtoehtoa tonnikalalle

Lagerblad: Kaksi uutta suomalaista vaihtoehtoa tonnikalalle

Lagerbladin uudet herkulliset tuotteet – kalamuru ja kirjolohimuru – ovat monikäyttöiset vaihtoehdot tonnikalalle.

Teksti ja kuvat: Lagerblad Foods

Valmiiksi paistettu kalamuru syntyy silakasta, särjestä ja lahnasta ja kirjolohimurussa on 100 % kirjolohta. Kaikki raaka-aineet ovat kotimaisia. Kalamuruja on helppo käyttää; molemmat tuotteet sopivat esimerkiksi laatikko- ja pastaruokiin, kastikkeisiin, tortilloihin, pizzaan ja uuniperunan lisukkeeksi.

Meille Lagerbladilla on arvovalinta käyttää suomalaisia kalaraaka-aineita ja työllistää suomalaisia kalastajia. Olemme ilolla olleet mukana myös John Nurmisen Säätiön lähikalahankkeessa, jonka tavoitteena on tervehdyttää Saaristomerta poistamalla merestä ravinteita särkikalaa kalastamalla.

Tuottamalla eettistä lähiruokaa me voimme omalta osaltamme edistää suomalaisen kalaraaka-aineen käyttöä suurkeittiössä. Tee ekologinen ja eettinen valinta ja valitse uusi herkullinen ja suomalainen kalaraaka-aine!


Search