Lagerblad: Kaksi uutta suomalaista vaihtoehtoa tonnikalalle

Lagerbladin uudet herkulliset tuotteet - kalamuru ja kirjolohimuru – ovat monikäyttöiset vaihtoehdot tonnikalalle.

Teksti ja kuvat: Lagerblad Foods

Valmiiksi paistettu kalamuru syntyy silakasta, särjestä ja lahnasta ja kirjolohimurussa on 100 % kirjolohta. Kaikki raaka-aineet ovat kotimaisia. Kalamuruja on helppo käyttää; molemmat tuotteet sopivat esimerkiksi laatikko- ja pastaruokiin, kastikkeisiin, tortilloihin, pizzaan ja uuniperunan lisukkeeksi.

Meille Lagerbladilla on arvovalinta käyttää suomalaisia kalaraaka-aineita ja työllistää suomalaisia kalastajia. Olemme ilolla olleet mukana myös John Nurmisen Säätiön lähikalahankkeessa, jonka tavoitteena on tervehdyttää Saaristomerta poistamalla merestä ravinteita särkikalaa kalastamalla.

Tuottamalla eettistä lähiruokaa me voimme omalta osaltamme edistää suomalaisen kalaraaka-aineen käyttöä suurkeittiössä. Tee ekologinen ja eettinen valinta ja valitse uusi herkullinen ja suomalainen kalaraaka-aine!

Monet kalakannat voivat huonosti ja liikakalastus on suuri uhka. Maailmanlaajuisesti noin 90 % kaikista kaupallisista kalakannoista on ylikalastettu tai kalastettu äärirajoilleen. WWF:n Kalaopas ohjaa vastuulliseen kuluttamiseen liikennevaloin. Oppaassa kalalajit, jotka ovat Suomessa tarjolla olevia ruokakaloja, on luokiteltu vihreälle, keltaiselle ja punaiselle listalle. Vihreän listan kaloja kannattaa suosia, keltaisella merkittyjä lajeja ostaa harkiten ja punaisen valon saaneita välttää. Lagerblad Foodsin kaikilla kalatuotteilla on vihreä liikennevalo!

Lagerblad Foodsin tuotteille ensimmäiset sydänmerkit

Lagerblad kehittää jatkuvasti laadukkaita ja herkullisen makuisia tuotteita ja otamme tuotekehityksessä huomioon myös terveellisyysnäkökohdat. "Kiinnitämme huomiota rasvan hyvään laatuun sekä suolan maltilliseen määrään, jotka ovat myös Sydänliiton myöntämän Sydänmerkin keskeiset kriteerit. Nyt olemme saaneet tuotevalikoimaamme ensimmäiset Sydänmerkki-tuotteet."

Tuotteet tukussa

8078434 LB 3X1,5KG KALAMURU KYPSÄ PAKASTE

Tutustu muihin tuotteisiin:

Lisätietoa tuotteista
Coca-Colan ja Sinebrychoffin puolen litran pulloissa vain kierrätettyä muovia
Lisätietoa tuotteista
Kestävän kattauksen puolesta – Bio Dunisoft®
Lisätietoa tuotteista
Valio AURA® on suomalaisten suosikki