Kasviperäisillä Valio Oddlygood® tuotteilla onnistut

Kasviperäisten Valio Oddlygood® tuotteiden avulla on helppo onnistua vegaanisessa ruoanlaitossa ja leivonnassa. Katso reseptit lounasravintoloihin, vegaaniseen pizzaan, leivontaan ja valmiit välipalatuotteet vitriiniin.

Kasviperäiset Valio Oddlygood® tuotteet ovat luonteva valinta ravintoloiden ja kahviloiden  tarjontaan. Tuoteperheestä löydät  pehmeänmakuiset kaurajuomat,  maukkaat kaurapohjaiset gurtit sekä Veggie viipaleet ja raasteet, joita voi käyttää kuten juustoa.

Vegaaniset vaihtoehdot lounaslinjastolle

Kasviperäisten vaihtoehtojen kysyntä kasvaa koko ajan, myös lounasravintoloissa. Valio Oddlygood® kaurajuomien pehmeä maku sopii täydellisesti ruoanvalmistukseen ja leivontaan. Kauniisti sulava Valio Oddlygood® Veggie raaste taas on täydellisen vegaanisen pizzan ja maukkaiden kuorrutusten salaisuus.

Kaurajuomat ruoanvalmistuksessa

Valio Oddlygood® kaurajuomat sopivat ruoanvalmistukseen erinomaisesti.

Mieto Valio Oddlygood® kaurajuoma  sopii niin ruokajuomaksi kuin leivontaankin. Kokeile myös tuorepuuroihin ja  smoothieihin!

Valio Oddlygood® Barista sisältää  3  % rasvaa, ja sen lempeän täyteläinen maku sopiikin  lämpimään ruoanlaittoon, esimerkiksi kasvissosekeittoihin tai vaikkapa vegaaniseen bechamel-kastikkeeseen.

Helppo vegaaninen bechamel valmistuu hetkessä

Kiehauta Valio Oddlygood® Barista liedellä. Suurusta maissitärkkelyksellä ja mausta Valio Oddlygood® Veggie raasteella.

Valio Oddlygood® Barista – ammattilaisen valinta

Valio Oddlygood® Barista on kaurajuoma, jonka täyteläinen maku sopii niin erikoiskahveihin kuin suomalaisten rakastaman suodatinkahvin sekaan. Gluteeniton kaurajuoma sekoittuu ja vaahtoutuu kauniisti, eikä se juoksetu edes suodatinkahvissa.

Valio Oddlygood® Barista

Valio Oddlygood® Barista on kehitetty vastaamaan vaativimpien baristojen tarpeisiin. Gluteeniton kaurajuoma vaahtoutuu ja sekoittuu parhaalla mahdollisella tavalla eri kahvilaatujen kanssa, kaikissa kahvijuomissa.

Lue lisää

Raikkaat vaihtoehdot vitriiniin

Kaipaatko uusia ideoita vitriiniin? Valio Oddlygood® gurtit ovat loistava pohja erilaisille smoothieille ja kulhoon koottaville välipaloille. Kokeilepa näitä reseptejä tai poimi seuraavaan tilaukseen näppärät valmiit gurttipikarit. Muista myös maukkaat Valio Oddlygood® Veggie viipaleet, joiden avulla loihdit näppärästi vegaaniset täytetyt leivät ja sämpylät!

Leivotaan lempeästi kauralla

Vegaanisessa leivonnassa on omat niksinsä, mutta näillä ohjeilla on helppo onnistua! Kaura on nosteessa leivonnan viljana, mutta kannattaa ilman muuta kokeilla myös kaurajuomia leivontaan. Valio Oddlygood® kaurajuomien lempeä maku sopii mainiosti nesteeksi esimerkiksi sämpylöihin.

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä aiheet:

Lisätietoa tuotteista
Vaihtelua lounastarjontaan Mifu jauhiksella
Lisätietoa tuotteista
Monipuolinen raejuusto
Lisätietoa tuotteista
Vastuullinen kala maistuu paremmalle ja jättää jälkeensä hyvän mielen