Kauden Parhaat -tapahtumassa nautittiin kesästä

Pääkaupunki antoi parastaan, kun aurinko paistoi Kauden Parhaat tapahtumapäivinä 11.-12.5.2023. Kaksipäiväinen tapahtuma kokosi kymmenittäin tavarantoimittajia Koivuhaan ja Sörnäisten pikatukkuihin.

Sesongin tuotteiden maistatuksia, uusia ideoita ja inspiraatiota oli aistittavissa asiakaskunnan ilmeistä. Mukana olivat pienistä paikallista tavarantoimittajista aina suuriin brändeihin asti. Pannut lämpenivät ja rasvakeittimet kuumenivat.

Helppous on kesän valttikortti

Lukuisat asiakkaat kävivät maistamassa kesäkaudelle kuuluvia pirteitä vesiä, burgerjauhelihaa, uppopaistettuja kalaherkkuja ja kesään sopivia hapokkaita salaatteja. Monet kauden parhaat tuotteet olivat vegaanisia, gluteenittomia ja suunniteltu erikoisruokavaliota noudattaville. Kasvipohjaiseen kokkailuun oli myös vaihtoehtoja esillä. Makean persoille oli aimo valikoima lämpimistä churroista, omenamunkkeihin ja valmiista leivospohjista rakennettuihin suklaamousseherkkuihin.

Pikatukkujen asiakkaille löytyi omat suosikit maisteluiden pohjalta. Houkuttelevan näköistä naposteltavaa sai kierrätyskipoista. Yksi oli paikalla vihannesten ja lihavalikoiman tähden, kun toinen etsi tarjouksia. Makuasioista vaihdeltiin asiantuntevasti mielipiteitä. Pidätkö mandoliinin ohuista porkkanasiivuista kapriksien kera vai suositko kesällä lämminsavulohta vai kylmäsavulohta?

Tämä torimainen kaupankäynti on omiaan tukustumaan toisiimme. Tapahtuman tuotteet on saatavilla pikatukuista, joten törmätään taas pian uudelleen!

Pssst...

Jotta sinulla on jatkossakin jotain mitä odottaa, merkkaa jo nyt kalenteriin syksyn kokonaisvaltaisin kattaus: Valio Aimo Parhaat Pidot Helsingin Messukeskuksessa 12.9.2023!

Ammattitapahtumat

Seuraa tapahtumasivumme, niin tiedät aina ensimmäisenä alan kuumimmista tapahtumista!

Tapahtumat