Kevään leivonnaistuunaukset

Jotain uutta, jotain tuttua. Jotain valmista, jotain itsetehtyä. Nyt on ideoita, joilla helpotat kevään leivonnaisvalikoiman valmistusta ja saat runsaat vitriinit kädenkäänteessä.

Mustikkakukkoa leivoksena

Itä-Suomen perinneleivonnainen mustikkakukko sopii myös modernimpaan käyttöön: vaikkapa leivospohjaksi. Erilaiset täytteet ja mousset tekevät valmiista Valio mustikkakukosta tyylikkään leivoksen. Helpolla tuunauksella onnistut saamaan hienon leivoslajitelman upeiden makujen kera. Tällä kertaa makuna toimii Valio lemon curd täyte, jolla saat raikkautta ja keväistä twistiä. Koristelun voit toteuttaa omalla tyylillä, joka tekee tuotteistasi persoonallisen näköisiä.

Erikoisen yllättävät wasabituorejuustomunkit

Rahkamunkki nousee uudelle tasolle, kun täytät ja koristelet tuotteen. Wasabituorejuustomunkeissa metsämansikka ja wasabi tuovat eksoottisen makuvariantin, joka sopii moneen tilaisuuteen. Voit myös hyödyntää samaa ideaa muilla Valion täytteillä ja luoda monipuolisen munkkivalikoiman.

Nopeat irish cream toscapullat

Valio maustettu rahka Irish cream & coffee ja pikkupulla muodostavat voittamattoman makuparin, jonka rapea toscakuori sinetöi. Irish cream toscapullat on todella nopea valmistaa ja lämpimät, herkullisen tuoksuiset leivonnaiset katoavat nopeasti vitriinistä asiakkaillesi. Suosittelen paistamaan pullia pitkin päivää, jotta houkutteleva tuoksu saa tekemään hyviä ostoratkaisuja. Ja ennen kaikkea on tarjottavana aina uunituoretta.

Näyttävä donitsileivos

Näyttävän näköiset donitsileivokset valmistuvat kädenkäänteessä, kun käytät valmistuksessa valmiita Valio donitseja. Pohjana toimii valmis Valio murotaikina. Yhdistät vain valmiita komponentteja ja koristelet haluamallasi tavalla. Helppoa ja nopeaa!

Kevään herkkutarjontaan on todella vaivatonta varautua, kun tilaat puolivalmiita ratkaisuja Valion pakastevalikoimasta. Näitä ideoita on helppo jalostaa vaihtelemalla eri makuja asiakkaidesi mieltymyksiä vastaaviksi. Täytevalikoima on todella laaja, joten jokaiseen makuun löytyy takuulla sopiva ratkaisu.

Pinnalla ammattikeittiössä
Lisää myyntiä vitriinistä
Sesonkitärpit
Äitienpäivä starttaa kevään juhlakauden