Valio Aimo

Leivonnaisia naistenpäivään

Kansainvälistä Naistenpäivää vietetään 8. maaliskuuta, jolloin monissa maissa naisia kiitellään ruusuin ja pienin lahjoin. Kaunis leivos on myös oivallinen naistenpäivälahja, joka on helppo ostaa ja joka nostaa arjen kahvihetken uuteen arvokkuuteen.

Naistenpäivällä on pitkä historia, joka juontaa juurensa aina 1900-luvulle. Suomessa juhlinta on ollut vielä pientä, mutta merkitys myös sesonkimyynnissä kasvaa joka vuosi. Kukkien lisäksi leivokset ovat hyvä myyntiartikkeli naistenpäivään. Siinä missä juuri vietetty, romanttinen ystävänpäivä on rakkauden juhlaa ja suuria tunteita herättävä, niin naistenpäivä on hyvä tilaisuus muistaa muitakin merkityksellisiä naisia: äitejä, mummoja ja ystäviä tai työkavereita. Upea leivos onkin herkullinen kiitos kenelle tahansa.

Kaunis ja maistuva leivos on loistava myyntiartikkeli naistenpäivälahjaksi

Tarjoa siis asiakkaille valmiita maukkaita vaihtoehtoja, jotka voi helposti ottaa mukaansa. Suloiset bebet, macaronsit ja sitruunaiset eclairet piristävät varmasti myös myyntiä. Eri makuvaihtoja voi tarjota valmiina lajitelmana, josta riittää herkkuja lahjaksi kaikille ihanille naisille.

Persoonallinen viimeistely ja herkkä aistikas naistenpäiväleivos ilahduttaa takuulla saajaansa. Värimaailman tuleekin poiketa normaalista, arkisemmasta leivoksesta: lahjalla halutaan luoda tunne, että tuote on sekä tehty että valittu saajalleen rakkaudella ja hyvällä tyylillä.

Herkulliset leivonnaiset sulattavat sydämen

Lahjaksi tuleviin leivonnaisiin panostetaan erityisellä otteella. Leipurit ja kondiittorit valmistavat hienoimmista raaka-aineista ikimuistoisia herkkuja, jotka koristellaan ajatuksella. Laadukas leivonnainen syntyy parhaasta Valion voista, vispikermasta ja herkullisista täytteistä. Upea leivos on omaa luokkaansa lahjana, sillä siitä voi lahjan saaja nauttia kaikilla aisteilla. Ja viehän makunautinto takuulla tunteen ja huomionosoituksen sydämiin saakka. Yksinkertainenkin leivonnainen kannattaa koristella kauniisti, lue leipomokonsulttimme Mika Parviaisen vinkit leivosten ja kakkujen koristeluun.

Alkuvuodessa on monta muutakin merkittävää sesonkia kuten Runebergin päivä ja ystävänpäivä. Nämä hyvin lähekkäin olevat sesongit kannattaa kääntää vahvuudeksi ja onnistua toteutuksessa hyvän suunnittelun avulla. Saman leivosrungon, täytteiden tai punaisten ja vaaleanpunaisten kuorrutteiden hyödyntäminen onkin järkevää. Näin saa tehokkaasti minimoitua myös hävikkiä. Ystävänpäivän sydänteema ja tähän liittyvät muotit ovat käyttökelpoisia luomaan oikeaa muotomaailmaa leivoksiin. Tuotteen koko on myös tärkeä huomioida: useimmiten pienempi tuote on herkempi ja aistikkaampi. Eikä itse tuotteen tule viedä liian suurta huomiota, sillä muistaminen ja lahjan antaminen on varmastikin paljon tärkeämpi ele.

Lisää leivonta-asiaa:

Pinnalla ammattikeittiössä
Top konditorialeivonnaiset
Sesonkitärpit
Ystävänpäivän leivos hehkuu punaisen eri sävyissä
Sesonkitärpit
Runebergin päivä