Valio Food Solutions

Leivonnaisia naistenpäivään

Kansainvälistä Naistenpäivää vietetään 8. maaliskuuta, jolloin monissa maissa naisia kiitellään ruusuin ja pienin lahjoin. Kaunis leivos on myös oivallinen naistenpäivälahja, joka on helppo ostaa ja joka nostaa arjen kahvihetken uuteen arvokkuuteen.

Naistenpäivällä on pitkä historia, joka juontaa juurensa aina 1900-luvulle. Suomessa juhlinta on ollut vielä pientä, mutta merkitys myös sesonkimyynnissä kasvaa joka vuosi. Kukkien lisäksi leivokset ovat hyvä myyntiartikkeli naistenpäivään. Siinä missä juuri vietetty, romanttinen ystävänpäivä on rakkauden juhlaa ja suuria tunteita herättävä, niin naistenpäivä on hyvä tilaisuus muistaa muitakin merkityksellisiä naisia: äitejä, mummoja ja ystäviä tai työkavereita. Upea leivos onkin herkullinen kiitos kenelle tahansa. Tarjoa siis asiakkaille valmiita maukkaita vaihtoehtoja, jotka voi helposti ottaa mukaansa. Suloiset bebet, macaronsit ja sitruunaiset eclairet piristävät varmasti myös myyntiä. Eri makuvaihtoja voi tarjota valmiina lajitelmana, josta riittää herkkuja lahjaksi kaikille ihanille naisille.

Herkulliset leivonnaiset sulattavat sydämen

Lahjaksi tuleviin leivonnaisiin panostetaan erityisellä otteella. Leipurit ja kondiittorit valmistavat hienoimmista raaka-aineista ikimuistoisia herkkuja, jotka koristellaan ajatuksella. Laadukas leivonnainen syntyy parhaasta Valion voista, vispikermasta ja herkullisista täytteistä. Upea leivos on omaa luokkaansa lahjana, sillä siitä voi lahjan saaja nauttia kaikilla aisteilla. Ja viehän makunautinto takuulla tunteen ja huomionosoituksen sydämiin saakka. Yksinkertainenkin leivonnainen kannattaa koristella kauniisti, lue tästä koristeluvinkit.

Onnistuneisiin leivoksiin:

Lisää leivonta-asiaa:

Koulutusmateriaalit
Leivosten ja kakkujen koristeluvinkkejä
Pinnalla ammattikeittiössä
Top konditorialeivonnaiset
Koulutusmateriaalit
Voin käyttö leivonnassa