Kuten jokainen ravintoloitsija tai kahvilatyöntekijä tietää, vitriinillä voi olla suuri vaikutus myyntiin. Parhaimmillaan vitriini herättää asiakkaassa extempore-ostoksen esimerkiksi herkullisen tuoksun tai houkuttelevan esillepanon ansiosta.
Houkuttelevan vitriinin rakentaminen ei ole vaikeaa. En kuitenkaan puutu tällä kertaa kovin paljoa siihen, sillä aiheeseen löydät hyviä vinkkejä jo täältä. Ajattelin sen sijaan esitellä hauskoja vinkkejä, joilla saat tuunattua tutut tuotteet entistä halutummiksi.
Crounats
Tässä ohjeessa perinteisen herkullinen croissant-aihio saa uuden muodon ja päätyy hauskaksi donitsiksi. Voit viimeistellä valmiin donitsin, tai crounitsin, esimerkiksi toffeella tai suklaalla.
Juusto Crozza
Toinen tavallisista croissanteista tuunattu herkku, jonka voit muokata omaan valikoimaasi sopivaksi. Tässä reseptissä pohjaa on käytetty pizzan tavoin – aina sitä ei tarvitse paistaa, halkaista ja täyttää. Crozzan voit varioida makeaksikin, mutta mikäli haluat suolaista tarjottavaa, juusto, kirsikkatomaatit ja kurkku tuovat mukavaa raikkautta tuotteeseen.
Monkeybread
Entä jos lempipulla olisi jotain ihan muuta kuin pullaa, ilman vaivaa?
Nyhtösämpylät
Pulled sitä, pulled tätä… Kaikenlaisia nyhtötuotteita on ollut jo pitkään. Tämä sämpylä herkullisine täytteineen herättää huomion sekä hauskan nimensä että runsaan ulkonäkönsä ansiosta.
Smoothiebowl
Smoothiet ovat tulleet jäädäkseen. Mutta entäpä jos yhdistäisit klassisen smoothien trendikkääseen kulhoruokailuun? Smoothiebowlin voit kruunata esimerkiksi raikkailla hedelmäpaloilla.
Helppoa vai mitä? Ei kun tuunaamaan.