Tee omista juhlapäivistä asiakkaillesi herkkupäiviä
Kukaan ei kiellä hyödyntämästä leipomon omia juhlapäiviä. Valitse suosikkikahvileipäsi tai oma nimikkoleivoksesi ja tuo se vitriiniin leipomon vuosipäiväleivoksena. Laita valikoima koreaksi leipurin vaimon nimipäivänä, tai valmista kakkutarjoilu ja hyviä ideoita vietäväksi kotien kahvipöytiin oman syntymäpäiväsi kunniaksi. Tosiasiahan on, että kun herkkuhammasta kolottaa, pienikin hyvä tekosyy oikeuttaa ihmiset nauttimaan hetkestä. Annetaan niitä asiakkaille hyvillä mielin.
Sesonkeja voi myös luoda
Leipäviikko on hyvä esimerkki sesongista, joka on syntynyt perinteisten juhlapyhien rinnalle. Tänä vuonna leipäviikkoa vietetään 12-18.9. ja viikon teema on ”Terveenä leivästä”. Viikon tavoitteena on kertoa kuluttajille täysjyväleivän sisältämistä ravintoaineista ja niiden vaikutuksista. Leipomojen kannattaa ottaa täysi hyöty irti viikosta ja leipoa tarjolle monipuolisesti vaihtoehtoja. Valio Ammattilaispalvelusta löytyy herkullisia reseptejä perusleipiin, mutta myös niiden variaatioihin. Rukiinen piimäleipä, laktoositon rahkaleipä, mausteinen piimäleipä tai juustoperunaleipä tekevät varmasti kauppansa kokeilunhaluisille kuluttajille. Tuo myös esiin oma erityisosaamisesi: leipurin bravuuri on varmasti haluttu leipä!
Tai mikset tekisi sesonkia korvapuustille: kanelipullapäivä. Loihdi tarjolle ihania herkkuja korvapuustin makumaailmasta ja samalla näytät asiakkaille leipomon osaamista erilaisten vaihtoehtojen suhteen. Syksyn tullen voit puolestaan tehdä omenapäivän ja ottaa ilon irti kotimaisista omenoista erilaisissa muodoissa.
Sesongit kootusti käytössäsi
Kun kaipaat ideoita lisämyyntiin tai sesonkeihin, kannattaa seurata sesogit-sivuamme, johon olemme koonneet valmiiksi kattavasti sesonkeja ja ideoita. Resepteistä löydät kaikki koekeittiömme laatimat reseptit. On siis olemassa paikka, josta inspiraatiota löytyy tarvittaessa, siitä kannattaa ottaa hyöty irti!