Makeutta mangosta

Ennen niin eksoottisesta mangosta on tullut nykyään jopa arkinen hedelmä, joka useimmin jalostuu hilloiksi, mehuiksi ja soseiksi. Jo lapsesta pitäen totumme mangon täyteläiseen ja pehmeään makuun vauvanruokasoseissa. Monipuolinen mango kuitenkin taipuu niin leivontaan, makeisiin kuin suolaisiin ruokiin. Se tasapainottaa ja tukee monien eri makujen makeutta ja täyteläisyyttä.

Hienostunut suklaa ja yllätyksellinen mango

Konditoriatuotteissa erityisesti suklaa ja mango muodostavat loistavan makuyhdistelmän. Voilà!-lehdessä esitellyssä Mango-boucheleivoksessa pehmeän hedelmäinen mangotäyte yhdessä ohuen ja rapean suklaakuorrutteen kanssa luovat hienon herkkuelämyksen. Perinteinen pullapitko saa uutta särmää, kun mangon makupariksi valitaan Valio rahka-jogurttitäyte. Jokainen leipuri osaa arvostaa mangotäytteen paistonkestävyyttä, joka mahdollistaa monta erilaista käyttökohdetta tuotteelle. Kokeile esimerkiksi tyylikkäissä Mango-rahkaleivoksissa, joissa tämä ominaisuus on parhaimmillaan.

Kuutiottain käyttömahdollisuuksia

Valio mangotäytteen lisäksi valikoimaan on tullut uutena tuotteena mangokuutio, joka sopii vaikkapa kahvileipien ja kakkujen viimeistelyyn. Lisäksi mehukkaat mangokuutiot tuovat kosteutta kakkumassoihin ja kuppikakkujen pohjiin. Yhdessä Valio mangotäytteen kanssa saat aikaiseksi äärimmäisen täyteläisen ja houkuttelevan mangon maun. Kokonaiset mehevät mangopalat ja paseerattu mango luovat todella ainutlaatuisia makunautintoja.

Suolaisen ja makean tasapainoinen liitto

Suolaisissa tuotteissa mangotäyte sopii erinomaisesti erilaisten juustojen kanssa, vaikkapa Valio AURA® sinihomejuuston kera. Mango pyöristää makuja ja tuo toivottua makeutta, peittämättä kuitenkaan juuston hienoja aromeja. Juustojen kanssa tarjoiltaessa mangotäytteen voi ohentaa esimerkiksi hedelmämehulla, jolloin koostumus muuttuu hillomaiseksi. Vain mielikuvitus on rajana, kun miettii mangolle käyttöä.