Valio mozzarella juustoraaste sopii täydellisesti pizzaan. Se on miellyttävän pehmeä niin koostumukseltaan kuin maultaan ja ruskistuu kauniisti.
Muodoltaan raemainen juustoraaste on kätevä käytössä verrattuna
viipaloituun tuoremozzarellaan: juustoa on helppo annostella tasaisesti ja
juuri sopiva määrä. Ja se muuten ei ole mikään pikkujuttu kustannustehokkuuden
ja onnistuneen lopputuloksen kannalta!
Testasimme puolestasi kaikki Valio juustoraasteet, ja
laadimme käyttöösi pizzajuustokartan, joihin valitsimme sopivimmat tuotteet
pizzaan. Idea karttoihin syntyi siitä, että halusimme auttaa asiakkaitamme
löytämään ja valitsemaan kuhunkin käyttötarkoitukseen niin makuprofiililtaan
kuin ominaisuuksiltaan sopivimman raasteen. Kartoista on helppo katsoa, minkä
raasteen avulla pääsee toivottuun lopputulokseen. Saat myös vinkkejä
paistoaikaan ja lämpötilaan.
Valion juustoraasteissa on mistä valita.
Aina oikean raasteen valitseminen ei kuitenkaan ole helppoa. Erilaiset karkeusasteet, maut
ja muodot vaikuttavat juuston käytettävyyteen. Juustolta vaaditaan erityisiä
ominaisuuksia korkean lämpötilan paistossa pizzauunissa. Lopputulosta ei
tarvitse arvailla, kun tutustuu juustoraasteiden ominaisuuksiin. Raasteet
eroavat toisistaan muodon ja karkeusasteen osalta, ja ne ovat erilaisia myös
makumaailmaltaan.
Vaalea ja venyvä New York -tyylinen pizzaelämys vaatii
runsaasti mietoa ja täyteläistä juustoa. Jos taas haetaan ruskistuneempaa
pintaa, on tärkeä mitoittaa juuston määrä sopivaksi suhteessa paistoaikaan.