Monipuoliset ja kustannustehokkaat pakasteet
Esivalmistellut pakasteet voivat herättää keittiöammattilaisessa närkästystä ja asiakkaassa tyytymättömyyttä. Erityisesti talvella täällä pohjolassa tuoreiden kasvisten laatu voi heitellä rajusti. Pakasteet voivat pelastaa ruokalistan, kun ne valmistetaan oikein.
Miksi pakasteet aiheuttavat ennakkoluuloja? Pakastekasvikset poimitaan optimaaliseen aikaan, kyseisen tuotteen sesongin ollessa parhaimmillaan, eli syy ei voi olla maussa. Värin ja koostumuksen tuotteissa saa pilalle ainoastaan väärä kypsennysmenetelmä, aivan kuten tuoreissakin kasviksissa, eli tyytymättömyys ei voi johtua värin tai koostumuksen puutteesta. Voiko pakasteiden karttaminen johtua niiden tasalaatuisesta muodosta, joka luo tuotteesta alitajuntaisesti teollisen kuvan? Vai voisiko syynä olla yksinkertaisesti se, että pakasteet tarjoillaan usein sellaisenaan, ilman maustamista tai esikäsittelyä?
Herätä pakasteet henkiin
Oli syy mikä tahansa, pakasteet voivat olla erinomainen apuväline ruoanlaitossa. Valmiiksi kuoritut, kypsennetyt ja pilkotut kasvikset ovat kustannustehokas ratkaisu moneen eri tilanteeseen keittiössä. Paahtaminen, marinoiminen, pikkelöiminen, soseuttaminen, grillaaminen, pikainen höyryttäminen ja maustaminen ovat erinomaisia tapoja herätellä pakasteet eloon, jotta ne voivat ansaitusti loistaa tarjottaviesi päätähtinä.
Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.