Näin kokoat houkuttelevat vitriinit

Näyttävä ja taidolla rakennettu vitriini tuo tuotteet parhaiten esille, teet parempaa tulosta ja onnistut lisämyynnissä. Mutta miten tällainen, aidosti toimiva vitriini rakennetaan? Katso videot ja opi lisää.

Tee myyntipisteestäsi houkutteleva kokonaisuus. Välipalaistuminen on edelleen voimakkaasti vahvistuva ilmiö ja päivän ateriat muuntuvat yhä useammin pieniksi syömisiksi. Kasvava kahvilakulttuuri ja liikkuva elämäntyyli asettavat vitriini- ja muille välipalamyyntipisteille entistä enemmän vaatimuksia. Tutustu koulutusvideoihin alta ja loihdi toimipaikkaasi herkullinen ja myyvä vitriini.

Miten houkutteleva vitriini rakennetaan?

1. Tunne asiakaskuntasi tarpeet ja huomioi trendit.

Me Valiolla tunnemme suomalaiset kuluttajat ja voimme auttaa vitriinituotteiden valinnassa.

2. Laatu, tuoreus ja sopiva runsaus

Tuotteita tulee olla esillä riittävästi, mutta liian ahdasta vaikutelmaa kannattaa välttää samoin kuin liian tyhjää vitriiniä.

3. Tuotteiden asettelu siististi ja selkeästi

Asettele tuotteet siten, että vitriiniin syntyy selkeä kokonaisuus. Laita tuotteiden etiketit oikein päin näkyville ja varmista, että asiakas näkee hinnat helposti.

4. Huomioi sesongit

Pidä vitriinisi ajan tasalla huomioimalla sesongit esimerkiksi valikoimassa, koristeissa, väreissä ja tarjoiluastioissa.

5. Tuunaa lisäarvoa

Pienillä muokkauksilla voit tehdä tuotteista persoonallisempia ja houkuttelevampia. Voit esimerkiksi lisätä täytteitä ja koristella tuotteet oman mielesi mukaan.

Kahvila- ja konditoriavitriini

Opi rakentamaan näyttävä kahvila-tai konditoriavitriini. Oikealla asettelulla ja ammattilaisten ideoilla hurmaat asiakkaasi, teet parempaa tulosta ja onnistut lisämyynnissä. Katso video:

Lounasvitriini

Rakenna lounasravintolan vitriiniin kiinnostavia isoja ja selkeitä kokonaisuuksia. Käytä tehokeinoina värejä, jotta saat kiireisen lounaskävijän huomion. Tunnetko kuluttajien kolme motiivia ostaa välipalatuotteita? Motiivit kannattaa ottaa huomioon vitriinivalikoimaa rakennettaessa, katso video:

Liikenneasemavitriini

Herkuttelu- vai proteiinituotteita? Vitriiniin kannatta laittaa molempia! Jos haluat tietää mihin aikaan päivästä näihin kannattaa panostaa, katso video:

Top 6 muistilista vitriinin rakentamiseen

  1. Muista tuoreus, runsaus ja laadukkaat raaka-aineet sekä puhtaus ja selkeys.
  2. Rytmitä tarjonta vuorokauden- ja vuodenajan sekä sesonkien ja juhlapyhien mukaan.
  3. Tee impulssituotteilla lisämyyntiä ja korosta kampanjatuotteita.
  4. Myy comboja; pakettitarjouksia tai yllärikasseja.
  5. Tuo uutuuksilla mielenkiintoa ja vaihtelua tarjontaan.
  6. Saat lisäarvoa ja persoonallista ilmettä tuotteiden tuunauksella ja erilaisilla esillelaittoratkaisuilla.

Rakennetaan yhdessä toimiva vitriini

Me Aimot olemme mestareita ymmärtämään asiakkaidemme erilaiset tarpeet ja ratkaisemaan ne kekseliäästi. Jos valikoiman tuotteista ei löydy sopivaa, etsimme täydennystä tai kehittämme sinulle jotakin täysin omaa.

Ole yhteydessä

Lisää vinkkejä vitriiniin:

Koulutusmateriaalit
Vitriinimyynnissä aikaa hurmata on vain viisi sekuntia
Lisätietoa tuotteista
Vitriini uuteen uskoon top tuotteilla
Koulutusmateriaalit
Valio rahkabaari