Näin kokoat houkuttelevat vitriinit

Näyttävä ja taidolla rakennettu vitriini tuo tuotteet parhaiten esille, teet parempaa tulosta ja onnistut lisämyynnissä. Mutta miten tällainen, aidosti toimiva vitriini rakennetaan? Katso videot ja opi lisää.

Tee myyntipisteestäsi houkutteleva kokonaisuus. Välipalaistuminen on edelleen voimakkaasti vahvistuva ilmiö ja päivän ateriat muuntuvat yhä useammin pieniksi syömisiksi. Kasvava kahvilakulttuuri ja liikkuva elämäntyyli asettavat vitriini- ja muille välipalamyyntipisteille entistä enemmän vaatimuksia. Tutustu koulutusvideoihin ja loihdi toimipaikkaasi herkullinen ja myyvä vitriini.

Miten houkutteleva vitriini rakennetaan?

  • Tunne asiakaskuntasi tarpeet ja huomioi trendit. Me Valiolla tunnemme suomalaiset kuluttajat ja voimme auttaa vitriinituotteiden valinnassa.
  • Laatu, tuoreus ja sopiva runsaus: Tuotteita tulee olla esillä riittävästi, mutta liian ahdasta vaikutelmaa kannattaa välttää samoin kuin liian tyhjää vitriiniä.
  • Tuotteiden asettelu siististi ja selkeästi: Asettele tuotteet siten, että vitriiniin syntyy selkeä kokonaisuus. Laita tuotteiden etiketit oikein päin näkyville ja varmista, että asiakas näkee hinnat helposti.
  • Huomioi sesongit: Pidä vitriinisi ajan tasalla huomioimalla sesongit esimerkiksi valikoimassa, koristeissa, väreissä ja tarjoiluastioissa.
  • Tuunaa lisäarvoa: Pienillä muokkauksilla voit tehdä tuotteista persoonallisempia ja houkuttelevampia. Voit esimerkiksi lisätä täytteitä ja koristella tuotteet oman mielesi mukaan.

Kahvila- ja konditoriavitriini

Opi rakentamaan näyttävä kahvila- tai konditoriavitriini. Oikealla asettelulla ja ammattilaisten ideoilla hurmaat asiakkaasi, teet parempaa tulosta ja onnistut lisämyynnissä. Katso video alla:

Lounasvitriini

Rakenna lounasravintolan vitriiniin kiinnostavia isoja ja selkeitä kokonaisuuksia.  Käytä tehokeinoina värejä. Tunnetko kuluttajien kolme motiivia ostaa välipalatuotteita? Motiivit kannattaa ottaa huomioon vitriinivalikoimaa rakennettaessa? k****atso video alla:

Liikenneasemavitriini

Herkuttelu- vai proteiinituotteita? Vitriiniin kannatta laittaa molempia! Jos haluat tietää mihin aikaan päivästä näihin kannattaa panostaa katso video alla:

Koulutusmateriaalit
Vitriinimyynnissä aikaa hurmata on vain viisi sekuntia
Lisätietoa tuotteista
Vitriini uuteen uskoon top tuotteilla

Vitriini uuteen uskoon top tuotteilla

Vitriinien kestosuosikkeja ovat täytetyt leivät ja salaatit. Katse kääntyy vitriiniin myös silloin, kun etsitään nopeita välipaloja ja vaihtoehtoja makean nälkään. Erilaiset jogurtti- ja rahka-annokset ovat suosittuja välipaloja, jotka sopivat paikan päällä nautittavaksi tai mukaan otettavaksi.

Vitriini tuotteet