Näin kokoat houkuttelevan vitriinin

Tuotteet kauniisti esiintuova vitriini lisää myyntiä ja tekee koko ravintolasta miellyttävämmän. Mutta miten tällainen, aidosti toimiva vitriini rakennetaan?

Kaikki tietävät miten suuri vaikutus kahviloiden ja ravintoloiden vitriineillä voi olla koko paikan yleisilmeeseen; liian täysi, tuotteita pullisteleva vitriini näyttää epäsiistiltä kun taas järkevästi ja harkitusti esille asetellut tuotteet nostavat koko paikan laatumielikuvaa.

Mutta miten houkutteleva vitriini rakennetaan? Vaikkei se sinänsä ole vaikeaa, kannattaa vitriinin esillepanoa suunnitellessa huomioida muutama seikka, jotka vaikuttavat yllättävän paljon kokonaisuuteen:

  • Laatu, tuoreus ja sopiva runsaus: Tuotteita tulee olla esillä riittävästi, mutta liian ahdasta vaikutelmaa kannattaa välttää. Raaka-aineiden tuoreus on olennaista, sillä vähänkin vanhemmat tuotteet usein myös näyttävät siltä. Mikä parasta, tuoreet leivonnaiset myös tuoksuvat herkulliselta!
  • Tuotteiden asettelu siististi ja selkeästi: Asettele tuotteet siten, että vitriiniin syntyy selkeä kokonaisuus. Laita tuotteiden etiketit oikein päin näkyville ja varmista, että asiakas näkee hinnat helposti.
  • Huomioi sesongit: Pidä vitriinisi ajan tasalla huomioimalla sesongit esimerkiksi koristeissa, väreissä ja tarjoiluastioissa.
  • Tuunaa lisäarvoa: Pienillä muokkauksilla voit tehdä tuotteista persoonallisempia ja houkuttelevampia. Voit esimerkiksi lisätä täytteitä ja koristella tuotteet oman mielesi mukaan.

Valion tuotteilla on helppo onnistua

Helppo tapa rakentaa näyttävä ja houkutteleva vitriini on käyttää Valion helposti muokattavia tuotteita. Valio voiwieneraihiot mahdollistavat juuri haluamasi täytteen käytön ja Valion levykakkujen tuunaamisessa vain oma mielikuvituksesi on rajana. Voit tarjota Valio Viola® juustokakkua vaikkapa marjojen tai hedelmien kanssa ja Valio suklaaruutua sellaisenaan. Levykakuista voi leikata kätevästi juuri sopivan kokoisia paloja, joten ne sopivat hyvin monenlaisiin esillepanoihin.

Ei vitriineissä silti pelkkiä makeita tarjottavia tarvitse olla. Alati voimistuviin terveystrendeihin on helppo vastata Valion vähemmän lisättyä sokeria sisältävillä välipaloilla sekä proteiinipitoisilla tuotteilla.

Valion tuotteilla myös erilaiset jogurtti-, rahka-, mehu-, smoothie- ja salaattiannokset on helppo koota suoraan läpinäkyviin pikareihin ja rasioihin. Annospakkaukset voit viimeistellä etiketeillä, pilleillä, kääreillä ja nauhoilla – ihan millä itse haluat. Kysy myyntiedustajaltasi myös Valion Tuoreena tänäänkin -tarroja!

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›