Siirry sisältöön
Vinkkiartikkelit

Näin syntyy kustannus­tehokas noutopöytä

Näin syntyy kustannustehokas noutopöytä

Compass Group Culinary Team Finland kehitti kotimaisista sesongin raaka-aineista herkullisen noutopöydän, jossa arvokkaat raaka-aineet tarjoillaan annoksina ja työläisiin työvaiheisiin on keksitty oivallisia ratkaisuja. Poimi vinkit!

Compass Group Culinary Team Finland kehitti kolme erilaista ruokalajia noutopöytään, jossa kustannustehokkuutta on mietitty monelta kantilta.

Compass Group Culinary Team Finland: Sampsa Vainio, Antti Tynkkynen, Ville Pyykönen, Tea Viinanen

Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Komponentteja gn-vuoissa pöydällä

Lounasrat­kaisut ammattilaisille

Keräsimme kaikki parhaat vinkit ja reseptit lounaaseen. Opit, kuinka tarjoat lounasta kustannustehokkaasti ja teet hävikistä hyvikkiä. Saat myös runsaasti inspiraatiota kasvisruokailuun, pizzaan ja salaattibuffetiin.

Search