Naistenpäivän leivonnaiset

Naistenpäivä on tärkeä myyntisesonki, jolloin on hyvä antaa kiitos naisille heidän tekemästään tärkeästä työstä. Kansainvälistä naistenpäivää on vietetty 8. maaliskuuta 1900-luvun alkupuolelta lähtien. Perinteen mukaan naistenpäivänä miehet osoittavat kunnioitusta esimerkiksi äideille, vaimoille, tyttöystäville tai muille merkittäville, läheisille naisille kukin tai lahjoin.

Kaunis ja maistuva leivos onkin loistava idea naistenpäivälahjaksi. Persoonallinen viimeistely ja herkkä aistikas naistenpäiväleivos ilahduttaa takuulla saajaansa. Värimaailman tuleekin poiketa normaalista, arkisemmasta leivoksesta: lahjalla halutaan luoda tunne, että tuote on sekä tehty että valittu saajalleen rakkaudella ja hyvällä tyylillä.

Alkuvuodessa on monta muutakin merkittävää sesonkia kuten Runebergin päivä ja ystävänpäivä. Nämä hyvin lähekkäin olevat sesongit kannattaa kääntää vahvuudeksi ja onnistua toteutuksessa hyvän suunnittelun avulla. Saman leivosrungon, täytteiden tai punaisten ja vaaleanpunaisten kuorrutteiden hyödyntäminen onkin järkevää. Näin saa tehokkaasti minimoitua myös hävikkiä. Ystävänpäivän sydänteema ja tähän liittyvät muotit ovat käyttökelpoisia luomaan oikeaa muotomaailmaa leivoksiin. Tuotteen koko on myös tärkeä huomioida: useimmiten pienempi tuote on herkempi ja aistikkaampi. Eikä itse tuotteen tule viedä liian suurta huomiota, sillä muistaminen ja lahjan antaminen on varmastikin paljon tärkeämpi ele.

Esimerkiksi näillä ihanilla leivoksilla voi ilahduttaa sekä ystävää että elämän tärkeitä naisia