Gold&Green® Nyhtökaura® Nude on mieto maultaan ja mehevä rakenteeltaan, mikä tekee siitä monipuolisen proteiinin lähteen – nyhtökauran voi myös maustaa millä tahansa makumaailmalla. Lataa itsellesi kätevä maustekartta.
Nyhtökaura on tullut takaisin!
Maultaan mietoa nyhtökauraa voi myös helposti maustaa millä tahansa makumaailmalla. Keräsimme kasaan parhaat yhdistelmät, lataa tästä itsellesi kätevä maustekartta.
Lataa maustekarttaUnohda nyhtöpossu − eri tavoin maustettu nyhtökaura maistuu muillekin kuin vegaaneille.
Nyhtökaura on valmistettu kaurasta ja palkokasveista. Se sisältää vettä, kauraa (kauralesettä, täysjyväkaurajauhoa ja kauraproteiinia) herneproteiinia, härkäpapuproteiinia sekä rapsiöljyä.
Nyhtökaura® Nude, eli maustamaton nyhtökaura, on kypsä tuote, mutta se tulee aina kuumentaa. Saat siitä rapeaa, kun paahdat sitä uunissa 160 asteessa kuivapaistolla 10 minuuttia tai pannulla öljyssä.
Nyhtökaura on maultaan mieto, joten laita mausteita 20 prosenttia enemmän kuin yleensä laittaisit. Mehevä rakenne imee hyvin makua.
Nyhtökaura on omanlaisensa uusi proteiini eikä sen ole tarkoituskaan muistuttaa jauhelihaa. Sitä voi käyttää kuten jauhelihaa, mutta se ei ole parhaimmillaan pitkään hauduttaessa tai kirkkaissa liemissä.
Nyhtökaura ei sovi kirkkaisiin liemiin, sillä se hajoaa nesteen joukkoon. Jos haluat hauduttaa ruokaa, käytä Gold&Green®vegekuutioita.
Gold&Green®vegenugetit ovat lämmittämistä vaille valmiita. Voit kaataa ne suoraan GN-vuokaan ja laittaa uuniin. Kun paistat niitä miedossa noin 160 asteessa ja 20 minuutin ajan, saat myös pohjalla olevista nugeteista rapeita.
Ohje ja vinkit: Koekeittiön Tuomas Hämäläinen Kuvat Katri Kapanen, stailaus Kaisa Nieminen