Parhaat Pidot on pidetty, työt jatkuvat.

Parhaat Pidot syntyvät paitsi laadukkaasta ja monipuolisesta kattauksesta, myös ja ennen kaikkea hyvästä seurasta.

Tänä vuonna tapahtumassa mukana oli n. 100 näytteilleasettajaa ja lähes 800 vierasta. Ohjelmaa oli suuresta demokeittiöstä ajankohtaisiin paneelikeskusteluihin ja tunnelma oli huikea. Kädentaitojaan esittelivät mm. huippukokit Teemu Aura, Pipsa Hurmerinta, Petteri Luoto ja Tommi Tuominen.

Iso ja lämmin kiitos kaikille osallistuneille. Jos et tänä vuonna päässyt paikalle, toivottavasti tapaamme ensi vuoden pidoissa.

Hyvää ja helposti toteutettavaa joulua!

Joulu ja joulukiireet lähestyvät. Esittelimme Pidoissa neljä erilaista aikaa ja vaivaa säästävää joulukokonaisuutta, joiden avulla voit helposti ja nopeasti toteuttaa omille asiakkaillesi sinun konseptiisi sopivan joulun. Perinteisen joulun lisäksi teemoina on Brasserie, Hygge ja Street Food.

Jouluun ovat antaneen oman kädenjälkensä myös upeat huippukokit; Petteri Luoto, Tommi Tuominen, Pipsa Hurmerinta sekä Teemu Aura. Löydät reseptit Pidoissa esillä olleisiin annoksiin jouluteemasivultamme.

Joulumaailmat nyt pikatukuissamme – tervetuloa tutustumaan

Parhaista Pidoista tutut Joulumaailmat löydät nyt pääkaupunkiseudun pikatukuistamme. Tule tutustumaan, tunnelmoimaan ja inspiroitumaan.

Korvat höröllä ympäri vuoden

Mitä yhteistä on joulupukilla ja Aimolla? Tietysti se, että molemmat kuuntelevat ja ottavat toiveita vastaan. Parhaissa Pidoissakin kaikki saivat esittää toiveitaan, ja esimerkiksi vegaanisen tarjonnan kasvattaminen nousi vahvasti esiin. Myös erilaisia erikoistuotteita toivottiin lisää valikoimiimme. Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Palautteesi on meille ensiarvoisen tärkeää – ympäri vuoden – koska sen avulla voimme auttaa sinua kehittämään ja tehostamaan omaa toimintaasi.

Kiitoksia kaikille tapahtumaan osallistuneille. Toivottavasti tapaammme jälleen seuraavissa tapahtumissa.