Pikaruoka – mitä nopeampaa, sen toimivampaa

Välillä tarvitaan helppoa sekä nopeaa evästä ja joskus pikaruoka pelastaa myös arjen. Valio lihapiirakka, karjalanpiirakat ja pizzapohjat ovat välipalavalikoiman klassikkoja, jotka pienellä tuunauksella taipuvat myös uudenlaisiksi herkuiksi.

Klassinen lihapiirakka ja kunnon juusto

Nostalginen lihapiirakka on toimiva eväs yhä tänäkin päivänä. Voilla leivottua Valio lihapiirakkaa ei ole turhaan kehuttu markkinoiden maukkaimmaksi. Tuhti ateria syntyy, kun väliin valitsee siivun tai pari maukasta juustoa kuten Valio Koskenlaskija® cheddaria. Monet koko kansan suosikkijuustot löytyvät kätevästi valmiina viipaleina. Miksei täytteisiin voi luoda muutakin vaihtoehtoa: katso ideoita erilaisiin lihapiirakoihin reseptihausta.

Karjalanpiirakka monella eri tapaa!

Jos lihapiirakka on klassikkovälipala, sitä on taatusti myös karjalanpiirakka munavoilla. Eikä tämän nopeampaa välipalatuotetta voi olla! Valmispakasteena löytyvät Valio perinteiset karjalanpiirakat paistuvat hetkessä ja niiden päälle löytyy myös valmis Valio munavoi. Gratinoidut riisipiirakat ovat erinomainen tapa tarjoilla uudenlaisia vaihtoehtoja.

Pikkupizzat tai pizzapalat ovat varma hitti

Koska joskus välipalaa vaan tarvitaan heti tai aikaa sen valmistamiseen on korkeintaan muutama minuutti mikrossa, on valikoimassa hyvä olla tähän tarpeeseen sopivia tuotteita. Pizza on tässä kohtaa ruokalaji paikallaan: se uppoaa kylmänäkin. Vaihtoehtoja pizzoista löytyy laidasta laitaan. Niillä saa tuotua niin liha-, kana-, kala- kuin kasvisvaihtoehtoja tarjolle. Valmiit Valio pizzapohjat esiin, täytteet päälle ja valikoimassa on kohta monta erilaista suolaista välipalaa. Ideoita erilaisiin pizzoihin löydät reseptihausta.

Lasi maitoa täydentää välipalan

Maidon monipuolisesti sisältämät ravintoaineet osallistuvat kehon hyvinvoinnin ylläpitoon monin eri tavoin. Siksi välipalan kanssa kannattaakin juoda lasi maitoa. Lukuisista Valio maidoista ja maitojuomista on tarjolla kätevä 2,5 dl pakkaus, joka on helppo napata välipalan kylkiäiseksi.

Pikaruoan periaate on yksinkertainen: kun on nälkä, ruokaa ei pidä joutua odottelemaan. Hauskaa syötävää syntyy hyvinkin helpolla!