Puhelinnumeromme muuttuvat vuoden 2023 alussa

Asiakaspalvelun puhelinnumeromme muuttuvat vuoden 2023 alussa. Katso uudet puhelinnumerot.

Me tarjoamme sinulle vaihtoehtoja tehdä tilauksia eri kanavien kautta ja me Aimot olemme aina apunasi ostoksiesi kaikissa vaiheissa, mitä kautta tahansa haluatkin tilauksen tehdä.

Asiakaspalvelun puhelinnumeromme vaihtuvat vuoden 2023 alussa. Alla uudet numerot, otathan nämä talteen. Vanhat numerot toimivat vielä toistaiseksi rinnalla, mutta poistuvat käytöstä lähiaikoina.

Tulostettava yhteystietosivu

Pidä yhteystiedot aina käsien ulottuvilla. Lataa ja tulosta yhteystietosivu ja laita se toimipisteesi seinälle, niin yhteydenotto on aina yhtä helppoa.

Asiakastuki

Asiakastuen Aimot auttavat sinua kaikissa kysymyksissäsi koskien toimituksessa olevia tilauksiasi. Voit tiedustella esimerkiksi toimituksen kulusta tai reklamoida tilauksestasi.

Asiakasrekisteri

Asiakasrekisterin Aimot ovat apunasi kaikissa asiakkuuteesi liittyvissä asioissa. Heiltä voit tiedustella mm. nimi ja -osoitemuutoksia, verkkolaskuosoitteiden muutoksia, tukkukortteihin liittyviä asioita tai alkoholi- ja tupakkalupien käsittelyä.

Verkkokaupan käyttäjätuki

Valioaimonetin verkkokauppa-asiantuntijoilta voit kysyä mm. käyttäjätunnuksista, tuotteiden saatavuudesta, tilauspohjien käytöstä tai verkkomaksuasioista. Ilmoitathan asiakasnumerosi aina yhteydenoton yhteydessä.

Pikatukut

Sörnäinen

Koivuhaka

Pääkaupunkiseudun pikatukkukut palvelevat keskeisellä sijainnilla Tukkutorilla sekä kätevien yhteyksien päässä Kehä 3:n varrella.

Myynti

Myyntipalvelu-Aimot auttavat ainua tilausten teossa ja ottavat sinulta tilauksia vastaan puhelimitse tai sähköpostitse. Autamme mielellämme myös sopivan tuotteen valinnassa. Olemme täällä sinua varten.

Myyntipalvelun yhteystiedot pysyvät ennallaan:

Tukustutaan paremmin

Meistä on tullut mestareita ymmärtämään asiakkaidemme erilaiset tarpeet ja ratkaisemaan ne kekseliäästi. Meillä on valmistajana myös vahva tuotekehitys-, prosessi- ja brändiosaaminen. Jos valikoiman tuotteista ei löydy sopivaa, etsimme täydennystä tai kehittämme sinulle jotakin täysin omaa.

Ota yhteyttä myyntiin