Arkean ravintola Nereidi tarjoilee laadukasta lounasta Turussa

Turkulaisessa Arkean ravintola Nereidissä tehdään herkullista lounasta Valion tuotteista. Ruokalistasuunnittelussa suositaan muutenkin kotimaisuutta ja lähituotantoa.

Marta Heinonen toimii ravintolan palveluvastaavana ja on suhtautunut kokkaamiseen riemulla jo pienestä asti. Hän kertoo paistaneensa kananmunia omalle äidilleen jo kolmevuotiaana, kun äiti oli sairastanut. Arkean ravintola Nereidissä hän vastaa tilauksista, ruokalistoista, asiakassuhteista ja tietenkin myös ruoanlaitosta.

Aina olen tehnyt ruokaa ja ala tuntuu edelleen kivalta. Nautin asiakaspalvelusta, enkä voisi kuvitella itseäni missään muissa töissä.
Marta Heinonen toteaa Eat My Turun haastattelussa.

Valio Koskenlaskija® sopii moneen

Voi ja Koskenlaskija ovat Marta Heinosen luottotuotteita niin kotona kuin ravintolassakin. Ravintolan henkilökuntaa huvittaa, että Heinonen pystyy loihtimaan Koskenlaskijasta ja voista vaikka millaisia annoksia. Perinteinen kalakeitto Koskenlaskijalla höystettynä on hänen henkilökohtainen suosikkinsa, mutta myös riistakeitot ja kasvissosekeitot saavat siitä uutta makua. Hän vinkkaa myös, että sämpylätaikinasta ja perunamuusista saa täyteläisempää, kun osan nesteestä korvaa Valio Koskenlaskija® juustokastikkeella.

Kotimaisuus ja lähiruoka ovat tärkeitä Nereidin ruokalistoja suunnitellessa. Valion tuotteita käytetään siellä päivittäin, lihat ja vihannekset ovat luonnollisestikin myös kotimaisia. Heinonen ja muu Arkean Ravintola Nereidin tiimi valmisti reseptejä Koskenlaskijasta Eat my Turku -sivulle. Artikkelista voit katsoa kotikeittiöön sovelletut reseptit.

Koskenlaskijan reseptejä

Asiakasjutut
Teerenpeli yhtiöt hyödyntää mäskiä leivän valmistuksessa
Asiakasjutut
Scandic Helsinki Hub on hotelli modernin matkailijan makuun
Asiakasjutut
Brunbergin laktoosittomalle suklaalle on kysyntää